in

Glumica došla pijana na dodelu nagrade

Glumica došla pijana na dodelu nagrade

Dodela nagrade Zlatni globus, Foto: prentscreen / twitter/ King Targaryen

Prestižna dodela filmskih i serijskih nagrada Zlatni globus okupila je brojne glumačke zvezde, ali ni ova svečana ceremonija nije mogla da prođe bez manjih ispada.

Naime, veliku pažnju je privuklo ponašanje zvezda serije “Kuća zmaja” Mili Alkok koja se na sceni pojavila zajedno sa rediteljem ovog ostvarenja, kako bi preuzeli nagradu za “Najbolju seriju”.

Naime, prema pisanjima stranih medija, ali i nagađanjima korisnika društvenih mreža, Mili je dodelu došla u alkoholisanom stanju.

Tokom govora reditelja Mili se nekoliko puta naslonila na koleginicu Emu Darsi, a prema rečima fanova delovalo je kao da je Alkokova popila više nego što bi trebalo.

Ona se sve vreme smeškala i upirala prstom u publiku. Odmah nakon dodele nagrade, na Tviteru su se nizali komentari da je glumica bila pijana.

– “Mili Alkok je pijana kao letva i umirem od smeha”, “Neko je previše popio tokom ceremonije i svi znamo ko”, “Neka odmah počne da pije vodu”, “Baš je briga, može joj se” – bili su neki od komentara.

Inače, Mili Alkok u seriji “Kuća zmaja” tumači lik princeze Renire Targerijen. Epska-fantastika prati priču 200 godina pre događaja u planetarnom hitu “Igra prestola”, pre svega, uspon i pad porodice Targerijen.

Bonus video:

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)