in

GLUMAC JE UBIO KOLEGINICU I RANIO REŽISERA, A ONA MU JE NAJVEĆI OSLONAC! Fatalna žena o kojoj bruje svetski mediji!

Hilarija Boldvin, supruga Aleka Boldvina, privlači pažnju medija još od 2012. godine kada se udala za holivudskog glumca.

Hilarija Boldvin (37) koja je mlađa od supruga 26 godina je joga instruktor i glumica.

Glumac je rekao ta “The New Yor Times” da pre nego što je upoznao Hilariju nije bio siguran da li će opet stupati u brak.

Alek Boldvin u 63. godini dobio šesto dete sa 26 godina mlađom Hilarijom, svega šest meseci nakon što je Hilarija rodila peto dete.

Hilarija je priznala da je u prošlosti imala dva pobačaja i da je presrećna što je njena porodica velika.

Hilarija vretenasto telo i vitku liniju duguje pasioniranom vežbanju, kako pre i tokom trudnoće, tako i ubrzo nakon nje. Ona je instruktor joge i pilatesa, pa u malom prstu drži znanje o tome kako da ostane fit.

Gospođa Boldvin istakla je da uvek nađe vremena za vežbanje uprkos tome što vodi računa o šestoro dece, a dodala je i da njih rado uključi u svoj plan treninga.

Holivudski glumac iz prvog braka sa Kim Bejsinger ima i 24-godišnju ćerku Ajrland.

Podsetimo, Alek Boldvin pucao je iz replike pištolja na filmskom setu u Novom Meksiku i tom prilikom je ubio Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souzu, saopštile su lokalne vlasti.

Prema navodima vlasti, Hačinsova je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde je proglašena mrtvom, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar Kristus St. Vinsent, gde je prošao tretman zbrinjavanja zbog povreda.

Halina Hačins umrla je od prostrelne rane koju je zadobila na snimanju filma “Rust”, a imala je 42 godine. Halina je upucana u improvizovanoj crkvi na setu snimanja filma.

(Espreso)