in

Glumac iz “Igre sudbine” pokazao kako uživa sa ćerkicom!

Stevan Piale, Foto: Insatgram printscreen

Večeras je startovala druga sezona serije “Igra sudbine”, u kojoj, između ostalih, igra i Stevan Piale, a njegovo tumačenje lika Luke Kanačkog oduševljava publiku.

Stevan Piale
foto: Insatgram printscreen

Stevan je jako vezan za ćerku Rosu, koju je dobio prošle godine sa suprugom Unom, a na društvenim mrežama često postavlja fotografije sa njom.

Neke od njegovih poslednjih objava pokrenule su lavinu komentara, a na svim ga vidimo baš sa mezimicom.

Stevan Piale
foto: Insatgram printscreen

Stevan je prošlog meseca napisao ćerki pesmu povodom njenog prvog rođendana, a stihovima je oduševio sve.

– Čudno neko vreme došlo, iz nehata pesnik postah, još ovu ću da napišem, i onda ću reći dosta. Evo sad još jedne pesme, jer nalaže tako pravda, Una je u petak dobi, ova tebi sad pripada. Ćao Roso, ovde tata, i pišem ti ovu pesmu, ne znam kad ćeš da je čitaš, al’ s leve čitaj na desnu. Na godini prvoj hvala, baš si dobra neka beba, nećemo te zameniti, jer nam bolja ič ne treba. Već godinu punih dana ja se divim tvome licu, malo ličiš ti na mamu, al’ više na lubenicu. Ne zameram, konstatujem, lubenica baš si slatka, viđao sam to povrće, ti lepša si od ostatka. A što se manira tiče, sjajna si, tu stavljam tačku. i kad ližeš Cilit Benga i kad cuclu umačeš u mačku. Nadam se da čitaš ovo i da nisi odustala, jer dok pišem, ispred mene na glavu si opet pala. Stigli smo do kraja pesme, ne znam samo da l’ se shvata, svašta pišem a sve se mislim, Roso, voli te tvoj tata – stihovi su pesme koju je napisao ćerkici.

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca

14:13

Espreso Intervju – Ceca

(Espreso)