in

Gledajte novi “PopTok” sutra od 22h na Nova.rs VIDEO

Gledajte novi “PopTok” sutra od 22h na Nova.rs VIDEO

Senidah, jedna od najvećih balkanskih muzičkih zvezda današnjice, bila je gošća nove epizode emisije “PopTok” sa Perom Jovovićem koja će se emitovati sutra, u četvrtak, od 22 časa na Nova.rs portalu.

Tokom vožnje Beogradom, Senidah je pričala o predstojećem Red Bull SoundClashu koji će zajedno sa Lepom Brenom biti održan 2. juna na Donjem Kalemegdanu u Beogradu, ali je pričala i o svom životu na relaciji Ljubljana – Beograd, otkrila nam je kome je posvetila svoja prethodna dva albuma „Bez tebe“ i „Za tebe“, a našalila se i da je u stvari muškarac.

Senidah je takođe govorila o svom načinu pričanja, o tome da su je optuživali da koristi narkotike, ali je sa nama podelila i tužnu priču iz svoje porodice – kako je izgubila mamu i kako je to uticalo na nju i njeno stvaralaštvo.

Novu epizodu emisije „PopTok“ pogledajte sutra od 22 časa na Nova.rs portalu.

Dosadašnji gosti emisije „PopTok“ bili su glumica Gorica Popović, novinarka i voditeljka Duška Vučinić, zatim glumci Marko Janketić i Branislav Trifunović, a onda i novinarka Žaklina Tatalović, te reperka i autorka Sajsi MC.

BONUS VIDEO: PopTok sa sa Sajsi MC