in

“GDE SI POŠLA BEZ GAĆA?” Žena od Sultana ZABORAVILA DONJI VEŠ pa izašla u GRAD

Foto: Printscreen Instagram

Tijana Milentijević je za kratko vreme od još jedne učesnice “Zvezda Granda” u nizu postala jedna od najtraženijih pevačica mlađe generacije.

Iako se u javnosti predstavlja pod imenom Tijana eM, folkerku uglavnom svi zovu “žena od sultana”, po nazivu najvećeg prošlogodišnjeg hita koji ju je vinuo u zvezde.

Nekadašnja učesnica najgledanijeg muzičkog talent šou-programa neumorno radi i nastupa, kako po klubovima tako i po privatnim veseljima, a sudeći prema komentarima vlasnika lokala “gde god se pojavi tu nastane lom”.

Osim zavidnim vokalnim sposobnostima, Tijana može da se pohvali i atraktivnim izgledom, a izvajano telo često stavi u prvi plan zbog čega dobija salvu laskavih komentara na društvenim mrežama.

Ipak, poslednja objava na Instagramu nadmašila je sve prethodne budući da je Milentijevićeva pozirala u modelu haljine koja zahteva to da se ne nosi donji veš.

Tijana Milentijević
foto: Printscreen Instagram

“Što bi rekla Maja iz ‘Ljubav, navika, panika’: ‘Gde su mi gaće?'”, “Veš ostao na štriku”, “Bombetina”, “Au, kakva mačka”,”Gde si pošla bez gaća”, nizali su se komentari, a kako je ona izgledala pre estetskih korekcija, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)