in

Gde je danas Nataša iz “Žikine dinastije” FOTO

Gde je danas Nataša iz “Žikine dinastije” FOTO

I dalje pleni izgledom.

Glumica Gala Videnović proslavila se ulogom Nataše u „Žikinoj dinastiji“, a zapažene uloge odigrala je i u ostvarenjima „Bal na vodi“, „Moljac“, „Moj tata na određeno vreme“ i drugim.

Svojom lepotom osvojila je čitav region, a ona je odlučila da sreću okuša u Holivudu i preselila se u Los Anđeles.

Ubrzo nakon toga ostala je i u drugom stanju, što je njen život potpuno promenilo.

Gala Videnović Foto:printscreen/youtube

„Imam svoju iznajmljenu kuću u jednom od kanjona. Na vrhu brda je živeo Šon Pen. Prekoputa je živeo Ed Haris. Ali dešava se sledeće. Ostajem u drugom stanju, a niko to ne zna. I to u trenutku kada me očekuje mnogo posla, ali ja verujem da ništa nije slučajno. Moj menadžer ima sistem da te uvuče u društvo. Ideš kod Stinga na roštilj na plaži. Pa onda na kućnu žurku kod benda Dipeš mod. U Malibuu svaki dan viđaš gomilu filmskih zvezda koje su ti komšije. Odlazim na audicije, stomak mi se ne vidi. Shvatam da neću još dugo moći to da krijem. A sve se dešava u tih ključnih šest meseci kad treba da mi se ostvari karijera. I ja rešim da nestanem. Ne javljam se na telefon. Rađam dečaka Demijana u Malibuu“, ispričala je glumica svojevremeno u ispovesti za „Nedeljnik“.

Uprkos savetima menadžera, nije želela da nastavi da ide na audicije, već se posvetila porodičnom životu.

Gala Videnović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Menadžer Majkl Mekingli mi kaže da treba da nastavim. I ja sam do Demijanovog trećeg meseca išla na kastinge. A onda sam odlučila da ne želim da ostavljam dete Filipinki dok ja idem na audicije. Kao klinka nisam imala život i ekipu, nego sam jurila na snimanja. I odlučila sam da budem mama. Možda sam odluku donela i na osnovu gledanja Holivuda iz neposredne blizine. Viđala sam te zvezde koje idu u rehab centre i skidaju se sa alkohola, tableta, narkotika…“, prisetila se glumica.

Ne krije ni da je u Holivudu imala „nepristojne ponude“.

„Imala sam 18 godina i po američkim zakonima nisam bila punoletna. Tada su mnogi davali sve da dobiju takvu ponudu u Holivudu. Ali nikada nisam pristajala na takve stvari, na sklapanje ugovora sa đavolom“, otkrila je tom prilikom.

Gala Videnović Foto: Goran Srdanov

Nakon duže pauze, Gala se vratila na naše male ekrane, a najpre smo je videli u seriji „Andrija i Anđelka“, u jednoj epizodnoj ulozi.

Glumica je pre više od decenije doživela saobraćajnu nezgodu, kada je na pešačkom prelazu na nju naleteo automobil. Tom prilikom zadobila je povrede u predelu karlice, a kasnije je istakla kako joj je hinduizam promenio pogled na život.

„Proživela sam mnoge nesreće. Moji čuvari rade svoj posao. Hvala im. Pre nekoliko godina, živeći na Baliju, upoznala sam se sa hindu religijom koja propoveda harmoniju živih i onih koji to više nisu. Kada razmišljate na taj način, drukčije vidite stvari. Hinduizam sam pomenula kao filozofiju, kao način razmišljanja, a ne kao religiju. U tom smislu nisam religiozna osoba“, istakla je ona u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu