in

Gde je danas Kloi Klem?

Kloi Klem, Foto: Printscreen Youtube/Lily’s Disneyland Surprise….AGAIN!

Kloi Klem osvojila je srca ljudi širom sveta 2013. godine kada ju je njena majka, Kejti, snimila u neverici i nezainteresovanosti tokom spontane posete Diznilendu.

Dok je njena sestra Lili zaplakala od radosti, Kloiin izraz lica i pogled preko ramena brzo ju je pretvorio u viralnu senzaciju na društvenim mrežama, stvarajući brojne memove koji su i danas popularni.

Kraljica pogleda preko ramena

Preslatka plavokosa devojčica danas ima 13 godina i jedva prepoznatljiva u odnosu na period kad je kao dete dostigla svetsku slavu. Istu sliku koja ju je učinila slavnom i dalje koristi kao profilnu fotografiju na društvenim mrežama, gde je stekla 639.000 pratilaca samo na Instagramu.

Bićete zapanjeni kad vidite kako danas izgleda ova preslatka plavuša
Bićete zapanjeni kad vidite kako danas izgleda ova preslatka plavušafoto: PrintScreen/ YouTube/ The Clem Family

Prozvana je “kraljicom pogleda preko ramena”, titulu koju ponosno ističe u svojim biografijama na društvenim mrežama.

Kloiina fotografija je 2021. pretvorena je u NFT, kriptografski zaštićenu digitalnu imovinu. Njena majka je najavila da će zarada od ovog poduhvata biti korišćena za obrazovanje njenih ćerki Kloi i Lili. Uprkos globalnoj slavi i pojavljivanju u TV emisijama, ona odrasta u porodičnom okruženju i pohađa školu u Juti.

Kao tinejdžerka

Pre nekoliko meseci, Kloi je ponovo privukla pažnju medija deleći poređenje svojih starih i novih izraza lica, oduševljavajući milione fanova širom sveta. Dok prolazi kroz tinejdžerske godine, Kloi kao prioritet najčešće ističe svoju porodicu dok istovremeno ostaje internet senzacija.

Ona je samo još jedan dokaz više da slučajan trenutak i pogled preko ramena koji je njena majka zabeležila kamerom tokom putovanja u Diznilend mogu da donseu viralnu slavu koja ne bledi ni danas.

Bonus video:


00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Srećna Republika/Prenela:M.Ć)