in

Gde je danas Dr Iggy, najveća muzička zvezda devedesetih

Gde je danas Dr Iggy, najveća muzička zvezda devedesetih

Gde je nestao?

Igor Todorović, poznatiji kao Dr Iggy, bio je prava zvezda dens scene devedesetih. Njegova pesma Oči boje duge i danas je veliki hit. Rođen u Beogradu 22. novembra 1970, bio je veoma aktuelan krajem prošlog veka, a njegove pesme znali su svi klinci tih godina.

Godine 1996. Iggy je proslavio svoj rođendan koncertom u prepunom Sava Centru. Usledile su i velike turneje po zemlji i inostranstvu.

bojan lexington

O tom vremenu on je naknadno govorio:

“Bio sam iznenađen i zatečen tolikom popularnošću. Tek sa ove distance mogu da sagledam koliko sam tada bio popularan i da sam zapravo bio mega zvezda”.

Euforija je polako jenjavala s godinama kako su se na sceni pojavljivale nove zvezde.

Ipak, Dr Iggy je i 2010. održao koncert u Sava Centru.

U jednoj izjavi on je kazao kako njegov život danas izgleda.

Dr Iggy Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

„I dalje me prepoznaju, jer sam bio dosta eksponiran u periodu najveće popularnosti, sad mi je to zanimljivo. Danas mi je život mnogo mirniji, vodim normalan život. Trudim se da živim mirno, zdravo. Instruktor sam skijanja i veliki zaljubljenik u taj sport“, kazao je Iggy koji je inače po zanimanju profesor fizičkog vaspitanja.

Ipak, sudeći po objavama na društvenim mrežama, Dr Iggy je i dalje jako popularan i drže nastupe, mada ga u medjima nema toliko.

BONUS VIDEO: Čuvari plaže, nekad i sad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

Tagovi