in

Fotografije SLOBODE MIĆALOVIĆ iz Pariza će vas oduševiti

Glumica je podelila fotografije iz Pariza sa svojim pratiocima na društvenim mrežama

Glumica Sloboda Mićalović poslednjih par meseci uživa u putovanjima. Destinacije su različite, preko Maldiva do Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a sada je stigla i do Pariza.

U „gradu ljubavi“ uživa sa svojom sestrom i koleginicom Draganom Mićalović i ćerkicama Verom i Milom, a kao i svako njeno putovanje ni ovo nije moglo da prođe bez par lepih fotografija.

Glumica je obradovala svoje pratioce na Instagramu sa celim „foto albumom“ iz prestonice Francuske.

Na fotografijama se vidi da se devojke divno zabavljaju i uživaju.

Foto: Instagram/Printskrin/sloboda_micalovic_boba

Na jednoj možemo videti kako se sestre Mićalović dive znamenitostma najromantičnijeg grada.

Foto: Instagram/Printskrin/sloboda_micalovic_boba

Dok se na drugoj može videti Sloboda u zagrljaju jedne od ćerki, ali ni druga nije ostala zanemarena. Slika ispod Ajfelove kule i široki osmeh glumice je dovoljno da zaključimo da je na putovanju ovim lepoticama provod nezaboravan.

Foto: Instagram/Printskrin/sloboda_micalovic_boba

Podsetimo, Sloboda je donedavno boravila u Crnoj Gori sa svojim suprugom. Kao mesto za odmor izabrala je Ulcinj. Razlog zbog koga je izabrala baš to mesto takođe je poznat.

– Sloboda ne voli gužvu, zato je odlučila da umesto Budve ode u Ulcinj kako bi se maksimalno odmorila. Izabrala je rizort koji nudi mnoštvo sadržaja i odličan je za porodice, a nalazi se na samoj obali mora- naveo je tad izvor za Informer.

Novosti