in

FOTO Stefan Karić uradio bizarnu stvar na svadbi na kojoj se posvađao sa Šavijom

FOTO Stefan Karić uradio bizarnu stvar na svadbi na kojoj se posvađao sa Šavijom

Isplivala fotografija.

Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić je, prema navodima Blica, osumnjičen da je brutalno pretukao starletu Natašu Šaviju i policija ga sada traži.

Kako je naveo Telegraf.rs, Stefan i Nataša su pre incidenta bili na svadbi, na kojoj je Stefan došao kao prijatelj mladoženje, a Natašu je poveo kao gošću.

Na Tiktoku se pojavila fotografija na kojoj Karić želi da sipa viski u tanjir čorbe.

Foto: Printscreen/Tiktok/Karic

Podsetimo, u toku slavlja navodno je došlo do rasprave, nakon čega je, kako tvrdi izvor, Nataša bivšem zadrugaru pocepala majicu.

Stefan je zatim pretukao Natašu, a ona je zadobila teške telesne povrede, i trenutno se nalazi u Kliničkon cetru Vojvodine, na intezivnoj nezi.

Nataša se oglasila i tom prilikom otkrila detalje stravične tuče.

„Istina je da sam pretučena. Dobila sam dva udarca u glavu, dva krvnička čupanja kose i imam prelome vilične kosti. Moram da idem na operaciju, trenutno se nalazim na intezivnoj nezi“, rekla nam je ona, pa dodala: „Oko mi je takođe loše. Oštećeno mi je nešto, doktor mi je rekao da ako ne pristanem da ostanem u bolnici, mogu da ostanem slepa na to oko“, rekla je Šavija i dodala:

„Tući ženu, kao da tučeš muškarca, za to nema opravdanja. Ovo je klasično nasilje nad ženama.“

BONUS VIDEO ISPOVEST: „Bila sam samohrana majka i bez novca, dok mi je bivši muž radio stvari koje se ne rade ženi koja rodi i podiže tvoje dete“: Kaja Ostojić o mučnoj borbi nakon razvoda