in

FOTO Ovo je supruga kontroverznog muzičara koji će predstavljati Hrvatsku na Evroviziji: Svadbu otkazivali nekoliko puta

FOTO Ovo je supruga kontroverznog muzičara koji će predstavljati Hrvatsku na Evroviziji: Svadbu otkazivali nekoliko puta

Hrvatska je na “Dori” odabrala svog predstavnika za Pesmu Evrovizije, a u Liverpulu će nastupati grupa “Let 3” sa pesmom “Mama ŠČ”.

Njihov nobičan nastup izazvao je brojne reakcije, a performans koji je na sceni uključivao i rakete pokrenuo je polemiku i oštre komentare, čak i one koji zahtevaju diskavlifikaciju predstavnika Hrvastke.

„Let 3“ prepoznatljiv je po svom ekscentričnom stilu, performansima koje mnogi opisuju kao „bizarne“ i neobičnim scenskim kostimima, pa su se članvi ovog benda na sceni skidali goli, ali i masturbirali.

Frontmen grupe „Let 3“ Damir Martinović Mrle za svoja pojavljivanja u javnosti često bira specifične kostime, a o svom privatnom životu retko priča.

Ono što je poznato, kontroverzni muzičar je u braku sa Ivankom Mazurkijević sa kojom ima ćerku Evu.

„Sve nesuglasice između mene i Mrleta nastaju kao posledica svakodnevnog života. Ne treba zaboraviti da smo se mi našli u zreloj fazi života. Ja sam bila stara cura, a on stari momak, što je strava kad su u pitanju kućne obaveze. Svako je imao svoj ritual i trebalo nam je neko vreme da se uskladimo. Radni dan Mrle provodi za kompjutorom, a ja sa bežnicom i mikrofonom. Najčešće smo razapeti između dve lokacije. Jedna je njegova Rijeka, a druga moje Turopolje“, rekla je jednom prilikom Ivanka za „24sata“.

Inače, poznato je da je par u više navrata zakazivao, pa otkazivao svoju svadbu.

Sam Mrle šokirao je javnost kada je pre dve godine na svom Intagram profilu snimio video, u kom je predstavio „idealan poklon“ za 8. mart. U pitanju je bio sapun sa njegovim likom, sa kojim bi, kako je naveo, žene trebalo da peru svoje intimne delove tela.

BONUS VIDEO: Pevačica iz Gruzije ima najekstremniji autfit na Evroviziji