in

Fotke Džordža Klunija uzburkale internet! (FOTO)

Toplotni talas koji je pogodio i Ameriku podstakao je poznatog glumca Džordža Klunija da spas potraži u Evropi, na svojoj proverenoj destinaciji na obali jezera Komo, u Italiji. Kluni je sa suprugom Amal uslikan upravo tamo i to na putu do zabave na koju su krenuli uparađeni. Fotografije glumca koji se dobro držao tokom punih 6 decenija više mu ne idu u prilog.

Podsećamo da Kluni ima 61 godinu i ozbiljno korača 7. decenijom. Za nekog ko ima ove godine moglo bi se reći da on ipak dobro izgleda, međutim pored Amal koja je maltene 2 decenije mlađa, to i nije toliko pohvalno. Ona ima tek 44 godine i pored vremešnog Klunija izgleda kao da mu je ćerka. Razlika od 17 godina izgleda da je tek sada postala uočljiva, a kako godine budu prolazile, biće sve veća.

Amal je nosila belu mini haljinu koja je po porubu imala nojevo perje, a istakla je duge noge u prvi plan i pustila bujnu kosu. Kluni se potrudio da isprati njen stajling uz sivo laneno odelo i kežual belu košulju.

Oni su na jezero Komo došli sa decom Elom i Aleksandrom, Džordžovom majkom Adelijom, kao i Amalinom mamom i sestrom. Džordžu je pak i pored sve pomoći izgleda roditeljstvo u 50. godina teže palo, što je primetno i na ostalim fotografijama od pre par dana.

Fanovi su pohvalili Amal koja po njihovim rečima “izgleda kao devojčica“, dok su se zabrinuli zbog izgleda legendarnog glumca.

– Džordžu treba farbanje, izgleda veoma staro –

– Deda Džordž –

– Oboje ovde izgledaju umorno –

– Haljina je i suviše mladalačka za nju –

– Je li Džordž bolestan ili nešto nije u redu sa njim? –

– On deluje ovde veoma staro, a ona deluje iscrpljeno –

– Ko je taj starac pored nje, njen otac? –

– Džordže, volim te, ali mnogo si ostario –

– On izgleda jako stao, a ona stari poput vina, savršena je! – samo su neke od reakcija na poslednje fotografije para na obali jezera Komo.

BONUS VIDEO: