in

Filmski život Gučijevih ćerki koje su nasledile njegove milione

Filmski život Gučijevih ćerki koje su nasledile njegove milione

Gde su danas ćerke čuvenog Gučija?

Mauricio Guči bio je šef kultne italijanske modne kuće koji je završio tragično nakon što je njegova bivša žena Patricija Ređani naručila da ga ubiju. I dok film House of Gucci govori o životu ovog ekscentričnog para, dve ćerke koje su imali Mauricio i Patricija uglavnom ostaju u senci.

Foto: EPS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Priča kaže da je Patricija bila zabrinuta da neće dobiti nasledstvo ako se Mauricio oženi svojom novom devojkom, te je zato organizovala njegovo ubistvo. Za to je potom osuđena na 29 godina zatvora, ali je prevremeno puštena zbog dobrog ponašanja 2016, nakon što je odslužila 18 godina. Sada je slobodna žena.

Patricija Ređani
Foto: enrico bona / IPA / Profimedia

U senci priče o Patriciji su njihove ćerke Alegra i Alesandra Guči. One su se godinama skrivale, ali nisu mogle da se sasvim izdvoje iz porodične priče prožete ljubavlju, izdajom i na kraju smrću.

Ko su Alegra i Alesandra Guči

Pre razvoda Patricije Ređani i Mauricija 1991. godine njih dvoje su dobili dve ćerke. Alesandra je rođena 1977. godine, a Alegra 1981. Sestre su imale 20, odnosno 16 godina, kada je Patricija uhapšena zbog ubistva njihovog oca, svog bivšeg muža. U početku su se sestre borile za ponovno suđenje svojoj majci, navodeći da je tumor na mozgu koji je operisala 1992. uticao na njeno rasuđivanje i promenio je. Alegra je otišla čak i na pravni fakultet na Univerzitetu u Milanu kako bi se potkovala znanjenm neophodnim za borbu za oslobađanje svoje majke.

Patricija Ređani

Loši odnosi s majkom

Međutim, vremenom su ćerke navodno prekinule odnos s majkom. Iako su tokom detinjstva bile izuzetno bliske sa njom, tokom godina njihov odnos se pogoršao. U jednom intervjuu iz 2016. Patricija je otkrila da su njene ćerke u potpunosti prekinule veze sa njom.

„Sada prolazimo kroz loš period. Ne razumeju me i ukinule su mi finansijsku podršku. Nemam ništa, a nisam ni upoznala svoje unuke“, kazala je Patricija, a prenosi editorilaist.com.

Naime, Alegra i Alesandra su pokušale da spreče svoju majku da dobije naknadu od Mauricijevog imanja i iznele su slučaj na sud. Patricija je ipak pobedila i zbog toga zarađuje 1,47 miliona dolara godišnje od imena Guči.

Nasledile 400 miliona dolara

Kako piše Gardijan, Alegra i Alesandra su danas obe udate i sa decom i muževima žive u Švajcarskoj. Neverovatno su bogate jer su od svog oca nasledile – 400 miliona dolara.

Sestre poseduju i porodične jahte, od kojih je jedna najveća drvena jedrilica na svetu, kao i imanja u Njujorku, Sent Moricu i Milanu.

I nakon što je njihov otac ubijen, Alesandra i Alegra su čuvale sećanje na njega brigom o njegovim jahtama i plovidbama. Redovno učestvuju u takmičenjima i osvajaju regate, uključujući i one u Sen Tropeu i Monaku, piše scmp.com.

Zanimljivo je da Alegra nikada nije radila za modnu kuću čije prezime i nosi, ali je dizajnirala tašne za svoj premium brend AG. Predstavila je i ograničeno izdanje svoje kolekcije „The First“ sa ukupno 99 proizvedenih torbica. Ona je ipak odala počast svojoj porodici tako što je neke modele nazvala po svom ocu Mauriciju i dedi Rodolfu.

Obe sestre su odlučile da žive povučeno, van očiju javnosti.

BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram