in

Fanovi joj poručili da se ne bruka, već da razvuče neku pitu! (FOTO)

Pevačica Emina Jahović (42) već godinama osvaja publiku kako muzikom, tako i atraktivnim izgledom. Lepa pevačica neretko privatnim fotografijama obraduje fanove kojih na Instagramu broji 626.000. Nedavno je objavila novu numeru “Zidovi”, za koju je snimila i spot, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Poznato je da Emina uvek ima savršenu liniju, a ovog puta rešila je da sa fanovima svoje kulinarko umeće. Ona je na Instagramu pokazala kako priprema svoj najomiljeniji obrok. U pitanju je prepečen crni hleb sa sirom i paradajzom, as ve je začinila sa origanom. Ona se slikala i kako uživa u sendvičima, a pozirala je u jednostavnoj u crvenoj košulji sa belim šarama bez trunke šminke. 

Povratak kuhinji na moj panini način – napisla je Jahovićeva u opisu svog kulinasrkog umeća.

 

 

Fotografije su u rekordnom roku dobile više od 4.000 sviđanja. I dok su jedni hvalili njen izgled i stas, bilo je i onih kosi su smatrali da se pevačica obrukala i pokazala da zapravo ne zna da kuva.  

Baš ličiš na Penelope Kruz, preslatke ste obe.

– Prelepa, kao i uvek.

– Ti si moja ljubav i veoma si talentovana u kuhinji. Nadam se da ću jednog dana moći da jedem iz tvoje ruke. 

– Ajde, Emina, razvuci neku pitu, ne brukaj se.

– Prava lepotica.

 

 

Podsećamo pevačica veoma vodi računa o ishrani, a pored toga i naporno trenira. Rezultat tih navika je linija na kojoj bi joj mnoge žene pozavidele. Ona je iz ishrane izbacila ugljene hidrate, šećere i grickalice, a kasne obroke i unos alkohola je svela na minimum. Umesto sokova pije vodu, a u njenoj ishrani zastupljeno je sveže i termički obrađeno povrće, voće, meso, voda sa limunom, pomorandžom ili đumbirom, kao i zeleni čaj. Uz to priznala je i da gladuje jednom mesečno. 

To radim već neko vreme. Ne jedem tačno po 48 sati, jednom mesečno – priznala je Jahovićeva.

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /