in

Evo zašto Kejt Midlton najčešće viđamo u zelenoj boji!

Svaki njen potez je dobro promišljen

Kad god se odluči za toaletu u zelenoj boji, Kejt MIdlton dobije samo visoke ocene od strane modnih kritičara, piše Glossy.rs

Sigurno ste primetili da je najčešći izbor vojvotkinje upravo ova boja. Mogli smo je videti u očaravajućim i elegantnim, ali i onim ležernijim varijantama u kojima je dominirala zelena nijansa.

Izbor nije ni malo slučajan. Iako ste verovatno na prvi momenat pomislili da je u pitanju nešto vezano za kraljevske običaje ili tradiciju, prevarili ste se. U pitanju je stilski trik.

Njen stilista otrio je za britanske medije da je često viđamo u zelenoj boji jer na najbolji način laska njenoj boji kože i očiju.

„Nošenje boja koje se slaže sa vašim očima učiniće da izgledate gracionznije i svežnije. To što Kejt nosi boje koje se slažu s bojom njenih očiju čini da izgleda elegantno bez previše truda, da joj koža izgleda sjajnije i blistavije“, rekao je on.

Dodaje i da je zelena idealna boja i da je sa njom teško pogrešiti jer dobro dtoji gotovo svim ženama. Osim toga, jednako je ekefktna kao i crna. U njoj svaka dama izgleda vitkije.

Kejt često nosi zelene kapute, šešire i haljine koje kombinuje uz bež ili crne salonke. Tu su i modni dodaci poput šalova i torbica koje su često zelene, a odevanje u jednu boju od glave do pete ovaj stilista označava kao odličan izbor kada želite da ostavite dobar utisak.

Glossy