in

Evo šta Jelena Đoković OBOŽAVA da radi!

U interakciji sa pratiocima na „Instagramu“ Jelena Đoković često deli savete i svoja razmišljanja o različitim temama, otkriva šta se dešava u njenom životu, ali i šta ga je promenilo. Određene knjige u tome su igrale značajnu ulogu, pogotovo neki naslovi iz domena popularne psihologije i ezoterije. Jednom prilikom izjavila je da kad uđe u neku knjižaru, obično zaboravi da iz nje izađe. Očigledno nema tog šopinga koji može da joj zameni ljubav prema knjigama.

Nedavno je preporučila neke naslove kojima se rado vraća. Među favoritima Novakove supruge su knjiga „Četiri sporazuma“, praktični vodič ka ličnoj slobodi nastao na osnovu drevnih mudrosti Tolteka, potom „Nesputana duša“, o spiritualnom uzdizanju i povratku sebi, a pomenula je i autorku Ester Perel, koja je, objašnjava, genije za partnerske odnose. Napisala je, između ostalog, i „Erotsku inteligenciju“, gde je otkrila kako osloboditi strast i vratiti je u spavaću sobu.

foto: Profimedia

‒ Seksualnost je nešto vrlo bitno, a mnogi je izgube u dugim vezama. E, pa ovo je nešto što može da vam da interesantnu perspektivu – kaže Jelena.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso / Hello)