in

Evo šta je obeležilo prethodnu nedelju “Najvećeg gubitnika”

Evo šta je obeležilo prethodnu nedelju “Najvećeg gubitnika”

Na početku protekle sedmice odmah je krenula akcija u šou-programu.

Ognjen je izabran za kapitena crvenog tima.

Bora iz Najvećeg gubitnika ne jede jaja: Takmičari ga jedva naterali da proba

Ovim povodom Ognjen. koji je inače analitičar, napravio je računicu koje su takmičari morali da se pridržavaju.

„Mi moramo da skinemo 20 kilograma u naredne tri nedelje, pri čemu oni moraju osatiti isti. Ako oni počnu gubiti više, mi automatski moramo povećavati više“, rekao je Ognjen.

Kada je u pitanju plavi tim, oni su odabrali Jelenu i Aleksandra za kapitene.

Vođe timova su imale priliku da se klade koliko će procenata telesne mase njihovi timovi izgubiti na sledećem merenju.

Licitirali su iznos koliko misle da će njihov tim izgubiti, a tim koji je izlicitirao veći procenat trebalo je minimalno toliko da izgubi u toku nedelje. Ukoliko to postignu, kao nagradu dobijaju dva kilograma manje na merenju, ali ako izgube manje nego što su licitirali, suparnički tim dobija tih minus dva kilograma.

Prvi zadatak za ovu nedelju, predstavljao je poligon.

Takmičari su morali da se provlače kroz drvene grede, kako bi što pre dotakli drvo koje je bilo postavljeno sa strane. U ovoj veštini pobedio je Marko, koji je stekao imunitet za ovu nedelju. Ovom prilikom, Aca iz plavog tima se povredio.

Sledećeg dana, usledio je nikad teži zadatak. Naime, oni su vukli kamione od 7,5 tona na stazi dugoj 100 metara.

Zatim, crveni tim je doneo odluku da se Aleksandrova kilaža neće računati na merenju, na kraju sedmice. Inače, Aleksandar je najteži takmičar.

Aleksandar Stevanović Najveći gubtinik

U „Najvećem gubitniku“ palo je i pomirenje. Naime, Radmila koja je proslavila svoj 70. rođendan, pomirila se sa najmlađom takmičarkom, Dacom.

Daca i Gordana

Kada je u pitanju hrana, upravo Daca je bila najglasnija. Ona pristaje da pojede sve zdravo što joj serviraju, ali je rekla da „pasu kao krave, i da će još malo krenuti da mekeću kao koze“.

Došlo je vreme za merenje, a Daca je ostvarila najbolji rezultat kod crvenih. Naime, izgubila je 6 kilograma i 3,9% ukupne telesne mase.

Sa druge strane, Danijela iz plavog tima je najviše kilograma izgubila za proteklu sedmicu i ostvarila 3,6 procenata telesne mase. Činilo se da je ona bila najsrećnija svojim učinkom.

Danijela

Plavi tim je nazadovao prethodne sedmice. Naime, oni su u proseku izgubili 2,6% telesne mase, i samim tim su bili poraženi. Najmanji rezultat na vagi, na iznenađenje mnogih, ostvarili su kapitenka Jelena i Vladimir.

Takmičari su teška srca odabrali da je Vladimir taj koji treba da napusti takmičenje. Bilo je dosta suza i zagrljaja tom prilikom.

Inače, od večeras kreće nova nedelja „Najvećeg gubitnika“, a prvu epizodu iste, možete pogledati u 20.30 časova.

Emisiju „Najveći gubitnik“ gledajte od ponedeljka do četvrtka na TV „Nova“.

Najzanimljivije detalje emisije pratite na zvaničnim profilima „Najvećeg gubitnika“ na Instagramu, Facebooku i YouTube-u.

BONUS VIDEO: Stefan Nevistić otkrio tajne Najvećeg gubitnika