in

Evo ŠTA GLEDA SIN Emine Jahović! (FOTO)

Pevačica Emina Jahović svojevremeno je objasnila da njeni sinovi Jaman i Javuz iako su rođeni u Turskoj uče od rođenja pored turskog i srpki i engleski kojim su se u početku sporazumevali sada već bivši supružnici. Ona je bila punih 14 godina sa turskim pevačem Mustafom Sandalom od kojih su 10 godina proveli u braku i dobili 2 sina. Muzički par razveo se 2018. godine, a nedugo posle razvoda Mustafa je sreću pronašao sa 2 decenije mlađom Melis Sutšurup kojom se ovog leta i oženio, a svadba je trajala čak 2 dana.

Emina je nastavila da živi u Turskoj i posvetila se karijeri, liniji kozmetike i odgajanju sinova. Ona se juče pohvalila na Instagramu fotografijom na kojoj njen sin Javuz na tabletu gleda jugoslovensku zastavu.

Majka vaspitala sina – kratko stoji u opisu fotografije.

Internet su preplavili komentari, a samo neki od njih bili su ovi.

– Blagoslov –

– Tako je cariceeee…. Zato te najviše i volimo, jer si prvo naša! –

– Bravo Emina! –

– Nešto najlepše što sam video u poslednjih nekoliko godina na društvenim mrežama –

– Majka! Tada se nije pitalo koje si vere i nacionalnosti! Bravo Emina! –

– Tada smo bili najsrećniji –

– Svaka čast Emina! –

– Bravo majko! – bile su samo neke od reakcija jugonostalgičara među kojima je očigledno i Emina.

Pevačica je prethodnih dana uživala sa prijateljima na crnogorskom primorju, a plenila je elegancijom i stilom kao i uvek. Mnogi bi se složili da iako se njen biši suprug ponovo oženio decenijama mlađom atraktivnom plavušom, Emina nikada bolje nije izgledala.

Ona je juče objavila fotografije u eksluzivnoj haljini za koju je dobila more pohvala. Haljina je unikatnog kroja, a Emina u njoj prosto oduzima dah. Crna neobična kreacija sa srebrnim trakama deluju kao da ju je Jahovićeva skinula sa manekenke direktno sa piste, a ništa manje zgodna pevačica ju je obukla za jučerašnje fotografisanje. Mejkap je bio svedeniji kako bi se crveni karmin istakao, a kosa joj je bila polumokra. Ceo utisak je bio kompletan, a fanovi su bili oduševljeni.

Ponekad jedna haljina može da objasni mnogo komplikovanih stvari

– Gospode, i ja želim tu haljinu! –

– Nestvarno, odavno nisam video lepšu ženu –

– Emina, ti si anđeo –

– Sve na tebi izgleda dobro! –

– Savršenstvo –

BONUS VIDEO: