in

Evo šta atraktivna Kragujevčanka kaže o svom dopunskom zanimanju

Evo šta atraktivna Kragujevčanka kaže o svom dopunskom zanimanju

Kragujevčanka i atraktivna apotekarka Ana Milanović objavila je nekoliko videa na TikToku, na kojima zanosno igra u belom mantilu i privukla veliku pažnju domaće javnosti.

Osim zabave, Ana je imala i druge motive za svoje aktivnosti na TikToku. Kako  je „Kurir“ pisao, ona se opkladila sa jednim korisnikom ove društvene mreže i tvrdila da može da skupi više pratilaca od njega.

„Ne želi to mnogo da komentarišem i da otkrivam o kome se radi, ali bilo je opklade sa jednim tiktokerom koji se hvalio kako ima mnogo pratilaca. Lepo sam mu rekla da mogu da ih skupim više“, rekla je nedavno za „Kurir“ Ana Milanović, apotekarka.

@anamilanovic23 ZAMALO🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣❣️ #fupシ #foryou #fyp #elmasinanovic ♬ original sound – Ana Milanovic

Nju danas prati skoro 140 hiljada ljudi. Svojevremeno je radila u jednoj lokalnoj bolnici, ali je i otvorila svoju apoteku. Takođe je i majka.

Videvši da ima puno lajkova i pregleda, nastavila je da objavljuje videe, pa se sada gotovo redovno snima kako peva u različitim kućnim izdanjima.

Na prvobitnim snimcima prvo je objavila kako u apoteci peva numere koje, simbolično, imaju veze upravo sa lekovima i bolovima.

@anamilanovic23 🖤🖤🖤#foryoupage #fyp #fypシ ♬ original sound – Emotivne pesme 🎵

Kako kaže, društvene mreže joj nisu donele more komplimenata, jer je njima oduvek bila obasipana.

„Svesna sam da sam poželjna žena i nije me sramota zbog toga. Ja sam seksi, nekada i komična, ali nikada ne vulgarna, što je najbitnije. Ne vidim šta ima ružno u tome da muškarac vidi lepu ženu i da joj udeli kompliment. Jedna verovatno ljubomorna žena ostavila je komentar ‘zbog jedne ovakve sa Tik Toka ja sam izgubila muža’. Nisam htela da joj odgovaram, jer to nema nikakvog smisla. Ali mogu svim ženama da poručim da ako izgube muževe, nisu krive druge žene“, rekla je ona svojevremeno za „Informer“.

@anamilanovic23 I ako sam rekla nema vise apoteka morala sam da vam ispunim želju za 80 K….hvalaaaa💚💚💚#fyp #fypシ #foryoupage ♬ original sound – 🫣

BONUS VIDEO: Snimanje tela kroz 24 sata