in

Evo o kojoj se sumi radi

Evo o kojoj se sumi radi

Pevač je 2022. godine samo nizao uspehe.

Naime, Aco Pejović održao je tri koncerta na prepunom Tašmajdanu, a imao je i turneju po regionu, koja je bila rasprodata.

Pored toga, on je definitivno imao hit godine.

Pesma „Ponoć“ postala je nezaobilazna numera u svim kafanama, a kako je rasla popularnost numere, tako je i Aco Pejović postajao sve traženiji, pa se za njegove nastupe tražila, što se kaže, „karta više“.

I njegove starije pesme, kao što je na primer „Da si tu“, ponovo su doživele popularnost.

Kako saznajemo, minimalna cena njegovog nastupa iznosi oko 12.000 evra, a budući da je ove godine održao ogroman broj koncerata, Pejović je i jedan od domaćih izvođača koji je najviše zaradio.

Nije teško izračunati da je Pejović zbog nastupa i koncerata, koje je održavao svada dva, tri dana, tokom 2022. godine zaradio oko 2.000.000 evra.

Aco Pejović koncert u Zenici Foto:Dino Pašalić

Ova cifra ga zasluženo čini najplaćenijim pevačem sa naših prostora u proteklih godinu dana.

Iako je na karijernom i poslovnom planu briljirao, Aco Pejović nedavno je rekao da je doživeo i veliki privatni gubitak.

„Po ko zna koji put shvatio sam da je život rolerkoster emocija i događaja. U privatnom životu doziveo sam lični gubitak, koji sam sam veoma teško podneo, ali i veoma srećne momente poput diplomiranje moje srednje ćerke Marije na Medicinskom fakultetu. Učinila me je najponosnijim ocem na svetu. S druge strane, kada govorimo o mojoj karijeri, bila je godina u kojoj sam se na profesionalnom planu ostvario ogroman uspeh – tri Tašmajdana, dva Spensa, veliki solistički koncerti širom regiona… Malo je reći da sam, kada je reč o mom poslu, prezadovoljan“, ispričaoje Pejović

BONUS VIDEO: Nastup Ace Pejovića za Novu godinu