in

Evo kakva je pevačica iza zatvorenih vrata, OVO JE NJENO PRAVO LICE

Dragana Mirković, Foto: Dragana Udovičić

Pevačica Dragana Mirković važi za veliku zvezdu, čoveka i prijatelja. O Dragani se uvek mogu čuti samo reči hvale, a brojne kolege isticale su da im je baš ona pomogla kada im je bilo najteže. Sada je i njena kućna pomoćnica odlučila da progovori i otkrije pravo lice Dragane Mirković.

– Draganu poznajem čitav život i tvrdim da toj ženi pare nisu udarile u glavu. Ostala je stabilna i normalna pored svega što ima, a ima sve na svetu. Ja sam Draganu i Tonija služila godinama, ponekad sam im čuvala decu kad su bila mala, a Dragana nastupala. Zahtevala je maksimalnu higijenu, ali to se valjda podrazumeva. Mnogo mi je pomogla u životu, vodila je moju porodicu i mene na letovanja, zimovanja, mom sinu je kupila auto, sve nam je obezbedila – rekla je ona iskreno i dodala:

– Bila sam zadužena za kuhinju. Pasulj je Gagino omiljeno jelo. Bila je dobra gazdarica, a još bolja domaćica. To je jedna zaista posebna žena.

Kućna pomoćnica Dragane Mirković osvrnula se i na odnos Dragane i njenog supruga Tonija, koji su u skladnom braku nešto više od dve decenije.

– I Toni je divan, imaju savršen brak, baš paze jedno na drugo – rekla je za “Svet”.

Još jedna žena zaposlena kod Dragane i Tonija za “Alo!” je otkrila kako Dragana brine o svom suprugu:

– Iako deluje nemoguće, ali Dragana i Toni zaista žive kao u bajci. Ona njega svako jutro budi pesmom. Obavezno mu sprema doručak, ne dozvoljava nama da to radimo. Prosto voli da mu ugađa. Obično mu sprema omlet sa slaninom i pršutim i neku salatu doda. Svakako, tu je i đus ili neki drugi ceđeni sok. Oni su kao rođeni jedno za drugo. Nisam ih nikad čula da se svađaju, a godinama radim kod njih – rekla je ona za pomenuti list i dodala da Toni Dragani poklanja neopisivu pažnju:

– Toni nikada nije povisio ton na Gagu. Samo joj tepa: “Mico moja, lepa, najlepša si mi i najbolja na svetu!” Baš su par za primer. Ni oko dece se ne raspravljaju, sve rešavaju razgovorom – završila je ona.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)