in

Evo kako pevačica zaista izgleda FOTO

Evo kako pevačica zaista izgleda FOTO

Pevačica fotošopira čak i slike starije od 20 godina.

Jelena Karleuša je danas objavila selfi uz komentar da njoj fotošop ne treba.

Kako tvrdi, uživo izgleda još bolje nego na Instagramu.

„Ovako ja editujem slike. Skinem senke, izoštrim, pojačam kontrast. Ukratko – radim kolor korekciju. Meni fotošop lica i tela (kako bolesnici sebe teše) nije potreban jer sam brutalna riba koja u prirodi izgleda 100 puta bolje nego na fotografijama. J****, hejteri su slobodni da zavide, ja sam slobodna da blokiram g**na. Prate me milioni i još toliko je na blok listi jer ja ne j**em živu silu. Neka istresaju svoje frustracije kod svoje mame ili tamo gde mogu! Kod mene slepci neće lepršati, sori! Desiće se bolja riba samo ako uspem da se kloniram, do tada – uživajte u mojim slikama i snimcima! Kopirajte, divite se, lajkujte, dr*ajte, komentarišite“, napisala je Karleuša.

Ipak, ukoliko uporedimo njene slike sa Instagrama i one koje Jelena nije stigla da „sredi“, razlika je i više nego očigledna.

Set pevačicinih fotografija nastalih letos na proslavi rođendana Milice Pavlović govori u prilog tome da se Jelena ipak koristi fotošopom.

Jelena Karluša Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Osim lica, jasno je da Karleuša fotošopira i telo.

Jedan od primera jeste njen nastup u Cirihu, kada se odlučila za zlatni stajling. Na njenom Instagramu možemo videti fotografije na kojima je Jelena u top formi.

Međutim, izgleda da nije računala na njene fanove koji su objavili sliku „prave“ Jelene.

Iako bi svako rekao da fotošop koristi vrlo profesionalno, i najboljima se desi da omaše, pa su je tako Tviteraši „uhvatili“ u još jednom lažnom predstavljanju.

Naime, pevačica se slikala ispred ormara, ali nije primetila da je iskrivila police.

O ovoj temi se dugo godina govori, a najčešće su se kao dokaz uzimale njene slike sa početka karijere. Međutim, Karleuša je i o ovome razmišljala, pa je odlučila da doradi i neke slike iz prošlih decenija.

Oni stariji od dvadeset godina, ipak dobro pamte malu od skandala na kada joj je fotošop bio stran.

Foto:Screenshot/Youtube/Nataša Ilić

BONUS VIDEO: Ljuba Perućica priznao da ga žena tera da pravi skandale, otkrio da li će go snimati spot