in

Evo kako mladenci izgledaju FOTO

Evo kako mladenci izgledaju FOTO

Venčanje se održalo u tajnosti.

Ćerka Vesne Čipčić je za venčanicu izabrala predivnu haljinu od nežne čipke, dok je mladoženja bio u crnom odelu.

Anja Alač se verila u decembru 2021. godine, i to na najromantičniji način – na daskama koje život znače. Njen partner Andrej Josifovski ju je zaprosio na pozorišnoj sceni pred prepunim pozorištem.

Glumica je na svom Instagram profilu postavila sliku sa venčanja na kojoj se vidi da je par presrećan, a njen suprug Andrej u naručju drži njihovog sina Alekseja.

Anja je ispod objave napisala: „Novi početak stare ljubavi „, uz emotikom srca.

Par se pre nekoliko meseci ostvario u ulozi roditelja. Oni su dobili sina kom su dali ime Aleksej, a mlada glumica je jednom prilikom za „Blic“ izjavila kako se snalazi u ulozi majke.

„Aleksej je divna i mirna beba i uživam sa njim. Trenutno sam na porodiljskom bolovanju i tempo života zna da bude veoma naporan ali sve je to prirodno, pa se trudim da tako to i doživim. Jedan poznanik mi je svojevremeno rekao da kad padnete, ustanite, otresite prašinu i nastavite dalje“, izjavila je Anja koja od skoro nosi prezime Josifovski.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Ja imam ovako dugu karijeru jer sam se razvela pa nije imao ko da me hrani“: Nada Blam o borbi koju je vodila kao samohrana majka