in

Evo kako izgledaju U PAKETU!

Transrodna pevačica Elektra Elit ne odvaja se od svog novopečenog supruga Nenada Vujanovića.

Naime, nakon venčanja i svadbenog veselja koje su nedavno priredili u Mostaru, Elektra skoro 24 sata provodi sa poznatim sportistom. Šta više, on će se pojaviti u jednom od njenih spotova koje je snimila, gde će ekskluzivno prikazati najintimnije detalje svadbe.

foto: Igor Živković

Inače, Elektrin suprug je poznati fitnes trener i u svom poslu je jedan od najboljih. Mnoge poznate ličnosti upravo kod njega održavaju kondiciju i zdrav način života, te je na taj način i Elektra njega upoznala.

S druge strane, pevačica je upravo zbog supruga produžila boravak u Srbiji, budući da će on ostati ovde zbog svojih poslovnih obaveza, a ona će boraviti u Švajcarskoj zbog svog primarnog posla. Upravo zbog toga oni se ne odvajaju i trude se da što više vremena provedu zajedno. Činjenica je da se od nje nikad ne odvaja, pa je prati na snimanja emisija, sedelje sa prijateljima…

Pogledajte kako par izgleda u istoj odevnoj kombinaciji OVDE.

Prema našim saznanjima, Nenad će se sa Elektrom pojaviti i na velikoj promociji koju će sledeće nedelje organizovati u Beogradu za medije, prijatelje i saradnike povodom izlaska nove pesme “Mafijaš”.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)