in

Evo kako izgleda naš predstavnik na velikoj sceni u Liverpulu (VIDEO)

Evo kako izgleda naš predstavnik na velikoj sceni u Liverpulu (VIDEO)

Predstavnik Srbije Luk Blek stigao je u Liverpul, gde će se takmičiti na Pesmi Evrovizije 2023. sa pesmom “Samo mi se spava”.

Srpski predstavnik i članovi njegovog tima otkrili su kako je protekla prva proba.

„Prva proba je prošla fenomenalno. Imali smo puno vremena da ispravimo odmah neke stvari i da se naviknemo na veliku scenu. Scena je stvarno ogromna. Za mene je velika čast da nastupam na ovakvoj sceni“, naveo je Luk Blek, prenosi RTS.

„Ja sam srećan što se tiče svega. Nisam mogao da vidim kako je to sve izgledalo, ali sam bio tu i osećaj je bio fenomenalan“, rekao je predstavnik Srbije.

„Naš nastup za mene je bio više nego dobar. Uradiću još nekoliko manjih korekcija što se tiče kadriranja i svetla, ali manje-više, Bi-Bi-Si je to, oni to odlično rade. Mi smo sa današnjim danom vrlo zadovoljni“, naveo je Miloš Кolarić, reditelj nastupa.

Šef delegacije Srbije na Pesmi Evrovizije Uroš Marković rekao je da je Luk Blek pevao odlično i bez treme.

„Svi smo u celom timu vrlo zadovoljni, oduševljeni i tempiramo formu za finale, nadamo se svi i odličnom uspehu“, poručio je Marković.

Predstavnik Srbije Luk Blek nastupiće treći u prvom polufinalu 9. maja. Drugo polufinale održava se dva dana kasnije, a veliko finale u Liverpulu zakazano je za 13. maj.

BONUS VIDEO: Kako do pobede i u Liverpulu: Luke Black i Duška Vučinić