in

Evo kako Dušica Jakovljević odmara od Zadruge! (FOTO)

Popularna voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević iskoristila je pauzu u snimanju i skoknula van Beograda na 3 dana. Ona je spas od gradske vreve i sukoba između rijaliti učesnika ostavila po strani kako bi napunila baterije. Jakovljevićeva se relaksirala na 2 sata vožnje od Beograda u vili sa bazenom gde je dobila dugoočekivani mir.

Snimak koji je objavila na Instagramu je pokazao koliko joj je prijao boravak van Beograda i van reflektora. Zgodna voditeljka je u izazazovnom jednodelnom kupaćem kostimu išla ka bazenu, a u pozadini snimka čuo se klip sledeće sadržine.

Kada mi kažu da za mene postoji tačno određeno mesto u paklu, kažem da znam, a zove se tron – priča u pozadini Dušica uz prepoznatljiv osmeh.

I zato živim raj od života – stoji uz najavu snimka.

 

 

Dušica je jedna od retkih dama koja bez ustručavanja pozira pred objektivima bez šminke. Ona je ovde u kupaćem koji je istakao sve njene atribute, primetno je bez mejkapa, ima prepoznatljivu kratku frizuru, a jedini detalj su naočare za sunce.

Na sveg 2 sata vožnje od Beograda ova vila pružila mi je trodnevni prekopotrebni predah od obaveza i gradske vreline. Za slike bez filtera, za život bez šminke, za relaksaciju

 

 

Jakovljevićeva je spas od gradske vreve pronašla upravo u bazenu ove vile i to na velikom flamingosu na kojem se razbaškarila. Njen širok osmeh govori više od 1000 reči, pa možemo samo da zamislimo koliko joj je predah prijao, a sličnog mišljenja su bili i njeni pratioci koji su pohvalili izgled poznate voditeljke.

BONUS VIDEO: