in

Ešton Kučer iskreno o braku i autobiografiji Demi Mur

Ešton Kučer iskreno o braku i autobiografiji Demi Mur

Razvod ga je učinio da se oseća neuspešnim.

Nakon što se 2013. godine saznalo da se Ešton Kučer i 15 godina starija Demi Mur razvode, ova tema ne prestaje da se komentariše.

Iako je delovalo da se pompa oko njihovog razvoda polako smiruje, Demi je objavila autobiografiju pod nazivom „Lice i naličje“. Glumica je do detalja opisala njihov brak, a otkrila je i da je izgubila bebu koju su Ešton i ona silno želeli.

S druge strane, Ešton do sada nije komentarisao njihov odnos, kao ni optužbe na koje je naišao nakon što je objavljena knjiga.

„Bio sam je***o besan“, iskren je on u intervjuu za Esquire, pa dodao:

„Konačno sam došao do trenutka kada su mediji ‘sjahali’ s moje žene, mog života i moje porodice. Međutim, odjednom su paparaci bili ispred škole moje dece“, objasnio je Ešton Kučer, koji je od 2015. u braku s glumicom Milom Kunis.

Foto: EPA/DANIEL BARRY

Osvrnuo se i na brak sa koleginicom, koja iz prvog braka sa Brusom Vilisom ima tri ćerke.

„Imao sam 26 godina i postao odgovoran za decu od osam, deset i dvanaest godina. Mora da se tako ljudi koji postanu roditelji kao tinejdžeri osećaju u dvadesetim“, kaže on.

Oboje su ostali neutešni zbog gubitka bebe.

„Izgubiti dete koje misliš da ćeš dobiti, i to tako blizu trenutka da zapravo dobiješ dete, to je stvarno, stvarno bolno. Svako se s tim nosi na svoj način“, iskren je Ešton.

Ne krije da mu je razvod teško pao.

Ashton Kutcher
Ešton Kučer Foto:EPA/Sebastiao Moreira

„Ništa ne čini da se osećaš kao čist neuspeh kao što to radi razvod. Razvod je je***i neuspeh. Nisi uspeo u braku“, smatra on.

U svojoj autobiografiji, Demi je iznela mnogo optužbi na Eštonov račun. Naime, ona je otkrila da iz tog braka nosi mnogo trauma.

„Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlučna mogu da budem, ali znam da je to bila greška. Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa“, rekla je Demi Mur koja tvrdi da je njen bivši suprug manipulator i čovek koji je „psihički zlostavljao ženu“.

Nakon što se razveo od Demi, 2015. godine, Ešton se oženio Milom Kunis.

„Njeni talenti, njene veštine, njeni darovi… Ali znao sam da joj nisam potreban. I ona je znala da ona nije potrebna meni. Već smo znali najgore jedno o drugom. Moja žena mnogo više kul nego ja“, istakao je on.

BONUS VIDEO: TOP 5 najzgodnijih srpskih glumica mlađih od 35