in

Emili Ratajkovski moli slavnu glumicu za oproštaj

Emili Ratajkovski moli slavnu glumicu za oproštaj

Manekenka Emili Ratajkovski i poznati muzičar Hari Stajls nedavno su snimljeni kako se ljube na ulicama Tokija.

Ovi snimci brzo su preplavili internet, a mnoge je ovo naročite iznenadilo zbog toga što je poznato da su Emili i Harijeva bivša devojka, glumica Olivija Vajd, veoma bliske.

Kako prenosi „The Sun“, glumicu je ovo veoma povredilo.

Olivija Vajld Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

„Olivija celu ovu situaciju vidi kao izdaju od Emili i Harija. Nadala se da će moći da se iskupi Hariju u jednom trenutku, ali to ju je stvarno povredilo. Činjenica da je nastavio s Emili, s nekim koga Olivija smatra prijateljicom, dođe joj kao stavljanje soli na ranu. Emili ju je molila za oproštaj, ali to što je s Olivijinim bivšim dečkom je brutalno“, ispričao je izvor pomenutog medija.

„Olivija ne želi da bude uvučena u ovaj nered i odbija da živi pod teretom prošlosti. Fokusirana je na svoju karijeru i decu i ne želi da troši svoju energiju na ovu dramu“, dodao je izvor.

Podsećamo, Hari i Olivija raskinuli su u novembru prošle godine nakon skoro dve godine veze, a kao glavni razlog naveli su „različite prioritete“.

Olivija i Emili druže se dugo i pre dve nedelje su se zajedno pojavile na žurki nakon dodele Oskara, a zajedno su bile i na jednom od Harijevih koncerata u Parizu.

Manekenka je trenutno u procesu razvoda od Sebastijana Bera Meklarda sa kojim ima dvogodišnjeg sina.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših glumaca starijih od 35