in

Ema Stoun trči u haljini na dodeli Oskara

Foto: x printscreen/onlyintheweest

Ema Stoun zbog više stvari postala je hit na društvenim mrežama nakon dodele Oskara. Jedan od viralnih trenutaka snimljen je iza pozornice prestižne dodele nagrada.

Naime, Ema je bila u bekstejdžu kada se proglašavao dobitnik u kategoriji najbolje šminke i frizure. U tom trenutku glumica je razgovarala sa svojim suprugom i koleginicom Kirsten Danst, a zatim je čula da je Poor Things, film u kojem ona glumi, pobedio u toj kategoriji.

Ema se okrenula prema ekranu iza sebe i videla trenutak proglašenja pobednika za najbolju šminku i frizuru. “O moj bože, to je Nadia, a ja nisam gore”, rekla je glumica i počela trčati. Nadia koju spominje preziva se Stejsi i upravo je ona osvojila nagradu za svoj rad u filmu Poor Things.

Uska haljina nije joj olakšala trčanje, no obožavatelji hvale njeno ponašanje i podršku koju ima prema svojim kolegama.

Podsetimo, Ema je pobedila u kategoriji za najbolju glumicu zbog svoje uloge u filmu Poor Things.

Ema se okrenula prema ekranu iza sebe i videla trenutak proglašenja pobednika
Ema se okrenula prema ekranu iza sebe i videla trenutak proglašenja pobednikafoto: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

No primanje statue pamtiće i po tome što joj je haljina puknula nešto pre, tokom nastupa Rajana Goslinga s kojim je otpevala deo pesme I’m Just Ken. Nakon ceremonije uspeli su da zašiju haljinu.

Inače, Stoun je svog prvog Oskara osvojila 2017. godine za ulogu u La La Landu, filmu u kom je glumila upravo s Goslingom.

Bonus video:


00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Index.hr/Prenela:M.S..)