in

Eiza Gonzales o svojoj lepoti i ulogama

Njen dobar izgled i lepo lice bili su kamen spoticanja, Foto: MM/WA / Goff Photos / Profimedia

Holivudska glumica Eiza Gonzales nedavno je istakla da su joj njen dobar izgled i lepo lice bili kamen spoticanja, a ne pomoć dok je gradila karijeru. Ona je u intervjuu za magazin “InStyle” objasnila da nije dobila brojne filmske uloge u prošlosti samo zato što je “previše lepa”.

“Sećam se da je za mnoge projekte na koje sam se prijavila rečeno: ‘Previše je lepa za tu ulogu. Previše je zgodna za tu ulogu.’ Onda bih samo pomislila – šta je sa Margo Robi? Ona je najzgodnija, najlepša žena koju sam videla u celom životu“, ispričala je 34-godišnja Meksikanka.

Eiza Gonzales priznala je da je čak razmišljala da obrije glavu kako bi povećala svoje šanse da dobije dobre uloge.

“Imala sam krizu identiteta veoma dugo. Pitala sam samu sebe: ‘Da li treba da obrijem glavu? Da li da budem manje atraktivna? Da li da poradim na tome da budem još atraktivnija? Da li da izbegavam seksi odeću, ili da se namerno oblačim još više seksi, da li da krijem svoje telo sve vreme?'”, akcentovala je glumica.

Imala  krizu identiteta veoma dugo
Imala krizu identiteta veoma dugofoto: MM/WA / Goff Photos / Profimedia

Inače, slavna brineta je 2021. bila deo reklamne kampanje za luksuzni brend Louis Vuitton, a tom prilikom pozvala je na veću zastupljenost Latinoamerikanki u industriji mode i lepote.

Njen dobar izgled i lepo lice bili su kamen spoticanja
Njen dobar izgled i lepo lice bili su kamen spoticanjafoto: Kristina Bumphrey / Shutterstock Editorial / Profimedia

“Odrasla sam gledajući sve te kampanje lepote tokom 90-ih i nikada nisam videla mnogo Meksikanki u njima, posebno ne u kampanjama velikih brendova. Oduvek mi je na neki način sevirana ideja da moram da budem specifična vrsta žena kako bih bila poželjna, a činjenica da će devojke u Meksiku, koje su smeđe i Latina kao i ja, videti mene u ovoj kampanji i prepoznati se u njoj čini me srećnom i ponosnom. To čini da se ljudi poput mene osećaju viđeno i prepoznato”, rekla je Eiza za “Vogue”.

Bonus video:


04:32

Hezonja: Pevaću Jabuseleu isto što i Grobari

(Espreso / Blic žena/Stefana Pavlović /Prenela:M.S.)