in

Edita u vrelom izdanju sa zgodnom drugaricom! (FOTO + VIDEO)

Pevačica Edita Aradinović postavila je veoma provokativne fotografije na Instagram, da bi se ispostavilo da su one nastale tokom snimanja spota sa Rastom, a numera se zove “Budale”. Edita je trenutno solo,  a posle kraha brojnih ljubavnih veza nije ni čudo što refren njene nove pesme glasi:

– Pusti ljubav, sve je to, sve je to za budale, laži dalje –

Nismo mogli, a da ne primetimo da mlada pevačica izgleda zanosno na novim fotkama. Ona nosi traku u vidu velike crne mašne preko grudi, dok dole ima pantalone od crnog pliša u koje su ubačeni i kožni detalji. Celu kombinaciju upotpunila je i satenskim dugim crnim rukavicama, a hladi se crvenom lepezom od nojevog perja.

Šminka je bila scenaska. Celokupan mejkap je bio svedeniji i prilagođen tropskim temperaturama pa je tako opšti utisak da preplanula pevačica izgleda sveže. Obrve koje su iščešljane, sedefasta senka, bronzer i rumenilo u ciglastim bojama, kao i karmin u istoj boji koji nije preterano jake nijanse doprineo je da Edita istakne oči. Jak aljalner i retro frizura uz zlatnog doba starog Holivuda su bili u prvom planu.

Plesačica pored Edite privukla je jednaku pažnju kao i sama pevačica, a u pitanju je Martina Vuletić. Ona je bila u crnom korsetu i imala je crni donji veš i preko crne čarape sa šavom koji je išao i spreda i pozadi. Ona je takođe imala duge satenske rukavice, a dugu plavu kosu vezala je u pletenicu.

Na fotografiji one prvo ozbiljno poziraju da bi potom prsnule u smeh. 

– Pa ovo nije realno –

– Pazi njih dve! –

– Izgledate kao milion dolara –

– Spektakl –

– Šta to bi? Bombe! –

– Edita, najlepša si –

– Izdominirala –

– Bravo za celu ekipu –

– Pokazala! – bili su samo neki od komentara.

Inače, spot je objavljen pre nepunih 20h, a već je pregledan oko 300.000 puta i ima 10.000 sviđanja.

Uverite se i sami koliko su seksipilne Edita i Martina u njemu.

BONUS VIDEO: