in

Džon Sina dobio ponudu na sajtu za odrasle

Džon Sina dobio ponudu na sajtu za odrasle, Foto: A.M.P.A.S. viaThe Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Nema nikakve sumnje da su svi videli glumca Džona Sinu na dodeli Oskara, čak i ako nisu pratili dodelu Oskara 2024.

Naime, glumac se na sceni pojavio go kako bi pročitao pobednika u kategriji “najbolji kostim”.

Kako je i sam rekao: “Evo zašto je važno da imate kostim”. Glumac je dobio šokantnu ponudu posle pojavljivanja na dodeli Oskara.

Džon Sina dobio ponudu na sajtu za odrasle
Džon Sina dobio ponudu na sajtu za odraslefoto: AMPAS / Zuma Press / Profimedia

Legenda WWE i glumac Džon Sina ostavio je publiku koja je pratila uživo i pristune na dodeli Oskara zapanjene dok je naizgled izašao go tokom nedeljne ceremonije dodele Oskara kako bi uručio nagradu za najbolji kostim.

Sada je objavljeno da je Sina dobio neverovatnu ponudu – da “nastupi” na eksplicitnoj veb stranici za odrasle.

Derin Parker, potpredsednik veb-kamere za odrasle “CamSoda”, navodno je kontaktirao Džona Sinu (46) sa zapanjujućom ponudom od 500.000 dolara da napravi jednosatni šou, naravno go.

Kako je preneo “Mirror”, Parker je poslao zvezdi mejl i napisao: „Dok vam ovo pišem, nosim svoj omiljeni par “Jorts” i gledam kompilaciju vaših najvećih WWE nastupa. Teško mi je reći, ali mislim da si dobar glumac koliko i rvač! Nakon sinoćnjeg nastupa na Oskaru, jasno je da ste i dalje u odličnoj formi. Ima dosta ljudi koji bi voleli da vas gledaju kako svlačite svoje legendarne “Jorts” (donji veš) i vide “rvanje”.

Izvršni direktor Oskara, Rob Mils, koji je učestvovao u produkciji ceremonije, zajedno sa svojim timom želeo je da publika zna da Sina zapravo nije bio go.

„Njegova zadnjica je bila prekrivena, a koverta bila pričvršćena čičak trakom da ne bi pala. Ali osim toga, bio je go, ali potpuno go”.

Bonus video:


00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / Blic žena/Milorad Milovanović/Prenela:M.S.)