in

Dženifer počastila fanove vrelim scenama! (VIDEO)

Pevačica Dženifer Lopez u čast 53. rođendana promovisala je mleko za telo svog prepoznatljivog brenda JLo beauty. Ona smatra da se previše pažnje poklanja licu, a premalo telu, tako da je nedeljama pre najavljivala da se nešto novo “krčka”. Mleko za telo je zvanično u prodaji od juče i to po ceni od 65 dolara.

Dženifer je podelila sa svojih 219 miliona pratilaca video na kome je totalno gola, a niko se nije ni iznenadio budući da Lopezova ima zategnuto telo na kome bi joj pozavidele mnoge decenijama mlađe dame.

Svi preteranu negu i pažnju posvećujemo koži lica, ali ponekad zanemarujemo telo. Bilo mi je važno da napravim rutinu nege kože kako bi telo odgovorilo na njegove specifične i jedinstvene potrebe, i počeli smo sa ovim mlekom za telo – opisala je snimak.

Latino diva se u nastavku snimka pojavljuje u unikatnom modelu crnog jednodelnog kupaćeg kostima neobičnog kroja dok po koži maže novo mleko za telo uz kratak opis:

Moć JLo beuty, sada i za telo – snimak je za par sati dobio više od 830.000 sviđanja i više od 11.000 komentara.

Dženifer je tokom ove godine izbacila u okviru svoje kolekcije za negu i sredstvo za čišćenje kože, serum, hidrantnu kremu za lice i pojačivač tena, tako da je ovoga puta rešila da veću pažnju posveti telu.

– Vaše telo je jedinstveno, izvrsno i unikatno vaše, a vreme je da ga tako tretirate. Klinički podržana linija nege kože visokih performansi za telo, JLo Bodi pruža vidljive rezultate i neograničeno samopouzdanje, već od 24. jula – stoji u opisu proizvoda.

Samo neki od komentara bili su ovi:

– Svima si zadala domaći zadatak! Ovako se izgleda sa 53 godine! –

– Najlepša žena na planeti –

– Ne mogu da dočekam da se dočepam tog proizvoda –

– O moj bože, blagoslovila si ceo internet ovim snimkom –

– Kraljice, želimo ti sve najbolje –

– Srećan rođendan Dženifer Aflek – bili su pojedini komentari koji su pažnju sa proizvoda za negu kože ponovo usmerili na nedavno venčanje Dženifer i glumca Bena Afleka čije je prezime i preuzela.

BONUS VIDEO: