in

Dženifer Lopez i Ben Aflek na crvenom tepihu

Dženifer Lopez, Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek razmenjivali su nežnosti na premijeri njenog poslednjeg filma „This Is Me… Now: A Love Story” održanoj u Los Anđelesu.

Glumica (54) je zablistala u crnoj haljini koja je naglašavala njen dekolte, a donji deo haljine prozirnog materijala imao je srebrnim koncem izvezene horoskopske znakove.

Uparila je haljinu s crnim štiklama i glamurozni izgled upotpunila crnim rukavicama. Ben je uz svoju partnerku izgledao doterano u crnom klasičnom odelu sa svečanim cipelama i kravatom.

Dženifer Lopez zablistala odevnom kombinacijom
Dženifer Lopez zablistala odevnom kombinacijomfoto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon premjere filma Džej Lo se presvukla u zlatnu majicu s cvetnim ukrasima koja je otkrivala njene isklesane trbušnjake. Na to je nosila zlatne pantalone i adekvatni zlatni sako. Otkrila je da je ovaj film jedan od tri projekta na koje ju je inspirisao Ben.

Nedavno je Dženifer Lopez bila u centru pažnje jer je dobila izvinjenje Ajo Edebiri, koja je još u februaru 2020. karijeru Džej Lo nazvala „prevarom.”

„Cenim dobru prevaru. Danas sam upravo mislila koja mi je najdraža svih vremena, a to je nastup Džej Lo na Superboul poluvremenu”, rekla je 28-godišnja glumica.

„Mislim da ona misli da je dobra iako ne peva u većini ovih pesama”, dodala je.

Džej Lo otkrila je da je Edebiri bila „ponižena” i došla u njenu garderobu kad su se obe pojavile na Satruday Night Liveu.

„Bila je ponižena i jako slatka. Došla je do moje garderobe i izvinila se sa suzama u očima i rekla da je bilo grozno što je rekla te stvari o meni. Osećala se jako loše i sviđala joj se moja izvedba jer smo odradili moju tonsku probu i mogla je čuti kako ja izvodim. Rekla je samo: ‘Je*eno mi je žao, bilo je to tako grozno od mene‘”, ispričala je Lopez za Variety.

Dženifer Lopez i Ben Aflek na crvenom tepihu
Dženifer Lopez i Ben Aflek na crvenom tepihufoto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

„Smešno je to. Čula sam slične stvari o sebi tokom karijere, pa me nije pogodilo”, dodala je.

Bonus video:


08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Jutarnji.hr/Z.S/Prenela:M.Ć)