in

Džejson Momoa kao beskućnik

Foto: Instagram/Jason Momoa

Džejson Momoa (44) otkrio je da nakon razvoda od Lise Bonet živi na ulici.

– Trenutno nemam ni dom. Živim na ulici – rekla je zvezda “Akvamena” za Entertainment Tonight.

Glumac je objasnio da radi na dokumentarnoj seriji “On the Roam”, koja prati njegove susrete sa zanatlijama, muzičarima i sportistima tokom putovanja po SAD.

– Uvek sam na ovim čudnim mestima – rekao je on i dodao da su fanovi oduševljeni što ga vide kako se pojavljuje u malim gradovima.

Da li ste ga prepoznali?
Da li ste ga prepoznali?foto: Instagram/Jason Momoa

– To se stalno dešava. Budu kao: “Šta dođavola radiš u mom gradu” – nastavio je i dodao:

– Sviđa mi se ideja da samo budem sa običnim ljudima i da radim svoj zanat, a to je snimanje, a zatim da im ga pokažem. I tako, dugo sam razmišljao o tome, pa sam se zainteresovao.

Premijera novog projekta zakazana je za 18. januar. On je otkrio da će se njegov nomadski način života nastaviti dok se u doglednoj budućnosti uputi na Novi Zeland da snima “Majnkraft”.

Momoa se u ponedeljak rastao od supruge Lise Bonet, istog dana kada je podnela zahtev za razvod njihovog šestogodišnjeg braka. Strani mediji prenose da su, prema dokumentima, bivši supružnici postigli sporazum o bračnim pravima i zajedničkoj imovini.

Prema dokumentima, Bonet je tražila zajedničko fizičko i pravno starateljstvo nad njihovo dvoje dece: Lolom (16) i Nakoa-Vulf (15). Momoa i zvezda “Cosby Show-a” bili su razdvojeni dve godine pre nego što je glumica odlučila da ozvaniči njihov raskid.

– Delimo vest sa porodicom da se rastajemo – objavili su u zajedničkoj izjavi na Instagramu u januaru 2022:

Sveže razveden
Sveže razvedenfoto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

– Delimo ovo, ne zato što mislimo da je vredno vesti, već da bismo, dok nastavljamo sa svojim životima, to mogli da uradimo dostojanstveno i pošteno.

Sada već bivši supružnici počeli su da se zabavljaju 2005. pre nego što su se venčali na tajnoj ceremoniji u oktobru 2017. Bonet je ranije bila udata za Lenija Kravica od 1987. do 1993. godine, sa kojim ima ćerku Zoi Kravic.

 Bonet je tražila zajedničko fizičko i pravno starateljstvo nad njihovo dvoje dece
Bonet je tražila zajedničko fizičko i pravno starateljstvo nad njihovo dvoje decefoto: Gareth Fuller / PA Images / Profimedia

Momoa je poslednji put bio romantično povezan sa Eizom Gonzales kada su viđeni kako zajedno voze motocikl u Malibuu u Kaliforniji u julu 2022.

Bonus video:


02:49

NASELJE ZAŠTIĆENO KULTURNO DOBRO, A OSTAVLJENO DA PROPADA: Evo sa kojim se sve problemima suočavaju žitelji Cerak vinograda

(Espreso/Jutarnji.hr/Prenela:M.S.)