in

Džejda obrijala glavu i pozirala

Džejda obrijala glavu i pozirala

Foto: INSTAGRAM/JADAPINKETTSMITH

Džejda Pinket Smit poznatija je po svojim šokantnim priznanjima i “frizuri”, nego po ulogama.

Supruga Vila Smita, objavila je selfi na kojem ju je malo ko prepoznao. Džejda Pinket Smit (52) je pozirala je u zimskoj jakni, trenirci, patikama i sa sunčanim naočarama, želeći da stavi naglasak na grejače na nogama!

“Mislim da je sve u grejačima za noge za mene u 2024” napisala je ona uz fotografiju. Mreža “X” (bivši Tviter) se odmah užario od komentara. Mnogi pišu da nisu očekivali da je Džejda na fotografiji, već su pomislili da je u pitanju Dvejn Rok Džonson ili Fet Džo!

“Džejda Pinket izgledao kao Rok iz 2012.”, “Mislio sam da je to mršaviji Fet Džo”, “Fet Džo je skočio u trendingu nakon Džejdine fotografije”, “Pomislila sam da je Fejt Džo smršao, ali to je Džejda”, “Džejda je konačno postala Rok”, “Morao sam zumirati da se uverim da je to Džejda”, neki su od komentara po “X”-u.

Ceo svet video je kako Vil Smit šamara Krisa Roka zbog šale na račun njegove supruge na dodeli Oskara 2022. godine. Društvene mreže brujale su o ovom skandalu, snimci su preplavili internet, a Džejda Pinket Smit je sada istakla kako je “oskarovski šamar” bio “slamka spasa” za nju i njenog supruga, odnosno za njihov brak.


00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

“Zovem ga sveti šamar sada, jer je na nas pozitivno uticao”, rekla je ona, napominjući da joj je drago što se ipak pojavila na događaju na kom prvobitno nije ni trebalo da bude, ali u poslednjem trenutku se predomislila.

Mnoge je iznenadial njena intimna ispovest prošle godine, da već sedam godina ne živi pod istim krovom sa Vilom, iako su se pojavljivali zajedno na crvenom tepihom i predstavljali se javnosti kao skladan bračni par.

Bonus video:


00:37

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge

(Espreso/Mondo/M.C./Prenela:M.S.)