in

Džej Lo o venčanju sa Aflekom

Džej Lo o venčanju sa Aflekom

Dženifer Lopez i Ben Aflek, Foto: Printscreen Instagram/nurmagazins

Pop diva Dženifer Lopez i holivudski glumac Ben Aflek prošlog leta bili su glavna tema svetskih medija zbog svoja dva venčanja – onog tajnog u Las Vegasu i grandioznog u Džordžiji.

No, pevačica i glumica priznaje da i dalje nije zaboravila šta se desilo pre 20 godina, kada je trebalo prvi put da se odigra njihovo venčanje, te da je bila pod stresom da sve dobro prođe.

Podsetimo, Dženifer i Ben su pre 20 godina bili u ozbiljnoj vezi, a njihovo venčanje je otkazano samo četiri dana pre nego što je trebalo da se desi, iako su gosti već počeli da dolaze.

– Mi smo sada planirali da se venčamo u avgustu u Džordžiji, da naša porodica i prijatelji, svi da budu tu. Bilo je veoma stresno. Ne znam da li se sećate, ali pre 20 godina je trebalo da se venčamo i sve je propalo. Naravno da sam imala napade anksioznosti – rekla je Džej Lo u emisiji Džimija Kimela.

Dženifer Lopez i Ben Aflek, paparaco
Dženifer Lopez i Ben Aflek, paparacofoto: Profimedia

Ona je objasnila da su venčanje počeli da planiraju u julu, te da je toliko bila pod stresom da je Ben predložio da se venčaju u Vegasu. Nije očekivala da će predložiti i istog dana poželeti da odu i venčaju se sami.

– Bio je u fazonu da ja odem na probu, pa kada se vratim, da će on sve srediti i spremiti. Troje naše dece bilo je u kampu, a dvoje je bilo sa nama, pa je on rekao da ćemo ih povesti da nam budu svedoci. I tako smo otišli. Bilo je sjajno. Bila je to najbolja noć u mom životu – ispričala je pevačica.

Kao što je poznato, Džen i Ben se na kraju jesu venčali u Džordžiji, u krugu porodice i prijatelja.

Bonus video:

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

00:20

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

(Espreso)