DŽEJ LO JE PRVA KOJOJ SE ISPLATILO POMIRENJE SA BIVŠIM! UŽIVA U VILI OD 18 MILIONA: Luksuzom PODGREJALI strasti!

Dženifer Lopez i Ben Aflek, Foto: Profimedia

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) i glumac Ben Aflek (48) se već neko vreme nalaze u iznajmljenoj luksuznoj vili u Majamiju, gde uživaju u nedavno obnovljenoj romansi.

Naime, slavni par ima više nego dovoljno prostora za uživanje u Majami Biču u ogromnoj palati.

Vila se prostire na 929 m2 i ima 11 spavaćih soba, 12 kupatila, 3 garaže i privatnu teretanu.

Od ostalih zanimljvosti na imanju se nalaze bazen, đakuzi i spa centar.

Ispred vile se nalazi i pristanište za brodove, dok u dvorištu postoji gostinjska kuća.

Nije poznato koliko Džej Lo plaća iznajmljivanje ove vile niti koliko planira da se zadrži tamo, ali je poznato da je upravo ova vila prodata prošlog meseca dizajneru nakita Polu Moreliju, koji ju je kupio za 18 miliona dolara.

U svakom slučaju, prilično je očigledno da je ovo mesto dobro opremljeno za višedvoje ljudi – ali za sada to će biti “ljubavno gnezdo” za Bena i Džen.

Podsetimo, Aflek je nedavno stigao u Majami kako bi proveo što više vremena sa Dženifer nakon što su ponovo obnovili svoju ljubav posle 17 godina, nedugo nakon raskida njene veridbe sa Aleksom Rodrigezom.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Pevačica ovog meseca provodila vreme u Los Anđelesu sa Aflekom, a nakon “Vax Live” koncerta otputovali su na odmor na 7 dana.

Njih dvoje su se upoznali na setu filma “Gigli” 2001. godine i bili su vereni od 2002. do 2004.

Bonus video:

MLADA GLUMICA ODE U PEVAČICE? Ćerka SLAVNIH roditelja napravila PREOKRET u karijeri! Već izdala prvi singl i pravi je HIT!

01:39

MLADA GLUMICA ODE U PEVAČICE? Ćerka SLAVNIH roditelja napravila PREOKRET u karijeri! Već izdala prvi singl i pravi je HIT!

(Espreso)