in

DUŠKO I JELENA PRE 15 GODINA! FILMSKA FOTKA, KARLEUŠA KAO MERLIN MONRO A TOŠIĆ PRAVI GOSPODIN: Šampanjac i LUKSUZ!

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Instagram printscreen

Ovdašnja javna glasila 2006. utrkivala su se ko će prvi objaviti vest da Jelena Karleuša ima novog dečka. Pop diva se zaljubila u mladog fudbalera koji je tada igrao za francuski klub „Sošo“. Da sve bude još lepše, Duško Tošić, o kome je reč, bio je i njen veliki fan. A bio je i uporan.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Ana Paunković

Dugo je pokušavao da dopre do njenog srca: slao joj je poruke, cveće, pozive na večeru… Na jedan je odgovorila, i to je bio, fudbalskim žargonom rečeno, pun pogodak. Venčali su se dve godine kasnije, dobili dve ćerke, zajedno prolazili kroz brojna iskušenja i dokazali da ljubav na kraju uvek pobeđuje.

Nedavno se na društvenim mrežama pojavila jedna fotografija iz 2006, kada je priča počela. Pošto su vrlo brzo shvatili da su jedno za drugo, Jelena nije gubila vreme, pa je zgodnog sportistu te večeri upoznala sa porodicom. Mnogi kažu da su se tada verili.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

Da su oboje napravili dobar ljubavni izbor, pokazali su i svojim postupcima. Jelena je koristila svaku priliku da skokne do Francuske, gde je Tošić igrao, i prati njegove mečeve. Ni njemu nije bilo teško da svrati do Beograda kako bi se makar nakratko video sa velikom muzičkom zvezdom. Sve im se isplatilo i pozlatilo.

‒ Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao. I nije odustao. Od njegovih prijatelja saznala sam da je bio moj veliki obožavalac i da je, kao klinac, celu sobu izlepio mojim posterima. Ja sam bila njegova životna želja. Isterao je svoje – otkrila je Karleuša jednom prilikom.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)