in

Dubok dekolte i još dublji šlic usijali mreže! (VIDEO)

Voditeljka Marija Veljković (43) ne prestaje da privlači pažnju, a detalje posla i privatnog života često deli sa pratiocima na društvenim mrežama. Ona se ne libi da objavi snimke gde je u pidžami i bez trunke šminke, sa snimanja emisije “Novi početka”, kao i one gde zablista na crvenom tepihu poput prave holivudske dive. 

Među njenim objavama uvek ima i brojnih saveta, a budući da je mama čak troje dece, najviše je onih iz sfere roditeljstva. Ljubav sa glumcem Rastkom Jankovićem uveliko cveta, pa Veljkovićeva ne skida osmeh sa lica.

Ovog puta specijalno se doterala budući da je bila voditeljka Sabora narodne muzike Srbije 2024. godine, a fanovima su bukvalno pale vilice od njenog snimka. Oni pojedinci koji su imali tu sreću da vide Mariju uživo, smatraju je retkom lepoticom, koja je posebno zgdona, lepa, ali i visoka i šarmantna. Njenih 66.000 pratilaca na Instagramu je takođe bilo oduševljeno ovim njenim modnim izdanjem.

Veljkovićeva je ponela veoma elegantnu toaletu od zelenog satena. Boja se savršeno uklapala uz njene plavo-zelene oči i isticala je njenu vitku liniju. U pitanju je bila haljina koja je u gornjem delu bila u vidu klasičnog korseta dubokog dekoltea, dok u je donjem delu pratila linuju tela i dosezala do zemlje. Jedan sloj tkanine je dekorativno prebačen od početne linije šlica do kuka, duk je i sam šlic bio prilično dubok, pa je otkrivao vitke Marijine noge. 

Voditeljka je ponela upečatljivu šminku, dok joj je kosa bila u vidu retro talasa, poput onih koje su glumice nosile tokom zlatnog doba Holivuda. Marija je na videu prikazala i kako se prpremala za nastupajuće veče, pa je kamera zabeližila i njenu garderobu, kao i proces šminkanja. Za razliku od njenih prethodnih objava, ova je bila zatvorena za komentarisanje. 

– Bilo je zadovoljstvo biti deo Sabora narodne muzike Srbije 2024. – bilo je sve što je Veljkovićeva nagovestila, zagolicavši maštu pratiocima. 

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /