in

Družio sam se i sa intelektualcima i sa poslednjim šljamom, mnogo toga sam pokupio od oca Miše

Družio sam se i sa intelektualcima i sa poslednjim šljamom, mnogo toga sam pokupio od oca Miše

Mladi glumac Marko Janketić, sin glumca Miše Janketića i glumice Svjetlane Knežević, bio je novi gost emisije “PopTok” sa novinarem Perom Jovovićem.

Ko posle predstave ide u teretanu, a ko u kafanu, zašto su glumci izgubili osećaj za kolegijalnost i zbog čega je jedini ispravni put koji vidi za svoje ćerke da kupe avionsku kartu u jednom smeru i napuste Srbiju? U novoj epizodi PopTok-a vozili smo se i pričali sa glumcem Markom Janketićem.

Pored svega što mu smeta danas u Srbiji, glumac je pričao i o tome zašto izbegava društvene mreže i nema Instagram, ali i o tome da mu je odrastanje u kući poznatih roditelja dalo privilegiju da na pravi način zavoli pozorište i da bude izložen, kako kaže, dobroj literaturi koja je istančala njegov ukus.

„Moji mama i tata su bili moji mama i tata, oni su mi brisali du*e, vaspitavali me, brinuli su o meni. Nisam ih doživljavao kao poznate. Inficirali su me pozorištem na pravi način, bio sam izložen dobroj literaturi“, kaže Marko Janketić u emisiji.

Pričajući o novim projektima i svojim ulogama, istakao je da ćemo ga uskoro gledati u ulozi kontrovernog pevača, te je naglasio da je vreme provodio u kafani i sa intelektualcima, ali i sa „poslednjim šljamom“.

Celu epizodu „PopTok-a“ sa Markom Janketićem pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: PopTok sa Duškom Vučinić