in

Drejk Bel o seksualnom zlostavljanju u detinjstvu

Drejk Bel, Foto: Printscreen/Yotube/ APATG

Zvezda Nikelodeona Drejk Bel tvrdi da ga je kao 15-godišnjeg dečaka seksualno zlostavljao trener dijaloga i glumac koji je radio za dečiji TV kanal. Zvezda serije “Drejk i Džoš”, 37, šokirao je javnost priznanjem o navodnom zlostavljanju u nadolazećoj seriji Investigation Discovery, Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV, koja bi trebalo da bude objavljena ovog meseca.

Četvorodelni dokumentarac bavi se “toksičnim radnim okruženjem” u kom su dečje zvezde 1990-ih i ranih 2000-ih navodno pretrpele zlostavljanje tokom rada na omiljenim serijama Nickelodeona.

Članovi ekipe serije “All That”, Đovoni Semjuels, Kajl Salivan, Brajan Hern i Katrina Džonson su među onima koji se pojavljuju u jezivom razotkrivanju, zajedno sa piscima emisije Amanda Dženi Kilgen i Kristi Straton.

Drejk Bel
foto: Profimedia

Ali verovatno najšokantnije tvrdnje u dokumentarcu “Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV” izneo je Bel, koji je tvrdio da ga je glumac Brajan Pek seksualno zlostavljao.

Glumio je u obe pomenute emisije i upoznao Peka za to vreme. Glumac je bio u “The Amanda Show” od 1999. do 2002. godine, pre nego što je zatim nastavio da glumi u “Drake & Josh” zajedno sa Džošem Pekom 2004.

Pek je uhapšen i evo kako se izjasnio

U avgustu 2003, Peka su uhapsili detektivi iz Jedinice za seksualno iskorišćavanje dece LAPD-a po 11 optužbi nakon što su iznete optužbe da je seksualno zlostavljao neimenovano dete.

On se izjasnio da ne osporava vršenje razvratnih radnji sa 14 ili 15-godišnjakom i oralnu kopulaciju sa maloletnikom mlađim od 16 godina u maju sledeće godine.

Pek je kasnije osuđen na 16 meseci zatvora i naređeno mu je da se registruje kao seksualni prestupnik, ali je identitet njegove navodne žrtve ostao anoniman.

Bonus video:


01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blicžena/Selena Ribić Prenela: I.R.)