in

Dragana Katić se prisetila saradnje sa Sašom Popovićem

Dragana Katić se prisetila saradnje sa Sašom Popovićem

Svi komentari su bili dobronamerni, a direktor Granda se trudio da ništa ne prepušta slučaju.

Voditeljka Dragana Katić već godinama je jedno od zaštitnih lica „Grand“ produkcije. Nakon što je godinama vodila popularni „Grand šou“, već neko vreme gledamo je u emisiji „Nikad nije kasno“.

Saradnja sa Sašom Popović započeta je još početkom dvehiljaditih, a ona se prisetila i kako je direktor Granda umeo da je iskritikuje.

„Što se voditelja tiče on je strašno vodio računa kako se ko oblači. Sećam se kada se pojavio modni trend širokih suknji od tafta. Dopadalo mi se to i zaista je tada bilo moderno. Ja sam došla na jedno snimanje u takvoj jednoj širokoj suknji sa onim faltama. On kad me je ugledao izlazi iz režije i pita me: ‘Šta si to obukla?!’ Ja mu kažem: ‘Pa Saša što?’ On kaže: ‘Pa kao kvočka da si, samo pilići što ne izlaze, vidi koliko je to široko! To nije voditelj Grand Šoua. Imaš ti nešto drugo da se presvučeš?’. Rekla sam mu da imam, ali da je to obično. On je rekao: ‘Presvuci se ti u to obično, a ovo moderno ostavi za drugi put’“, rekla je Dragana Katić za Kurir.

Dragana Katić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Dodala je i da je Saša često komentarisao njenu kilažu.

„Imao je običaj da komentariše aludirajući na moju kilažu sa kojom ponekad imam problem: ‘Dobra si sada, možemo da obnovimo ugovor!’ U šali naravno.“

BONUS VIDEO: Dragana Katić o Jovani Jeremić