in

Dragana Katić otkrila šta je doživljavala na početku karijere: “Ponižavali su me”

Dragana Katić otkrila šta je doživljavala na početku karijere: “Ponižavali su me”

Važi za jednu od najuspešnijih i najlepših voditeljki u Srbiji.

Dragana Katić, voditeljka emisije “Nikad nije kasno”, otkrila je da je na početku karijere imala probleme sa gostima.

Kako je opisala, neretko se dešavalo da je gosti emisija koje je vodila nisu shvatali ozbiljno jer tada nije imala dovoljno radnog iskustva, te su smatrali da je nepodobna da im postavlja pitanja.

„Događalo mi se da kada sam počinjala, da gosti moje emisije budu neljubazni prema meni, jer nisam imala ni poslovnog, a ni životnog iskustva. Doživela sam određena poniženja od strane gostiju koji su smatrali da možda nisam dorasla da razgovoravam sa njima, jer su oni mnogo uradili, a ja nisam i da možda neću moći da ispratim njihovu karijeru i postavim im adekvatna pitanja“, ispričala je Dragana Katić.

Ona je otkrila šta su posebni kvaliteti koji stoje iza ogromnog uspeha emisije koju vodi „Nikad nije kasno“.

„Pre svega prirodnost i suština. Nema probe. Ti ljudi su uglavnom prvi put pred kamerama. Prvi put vide scenu, kamere, sve ono što emisije obuhvata. Nema foliranja. Toliko smo preplavljeni rijalitijima, da je njihova prirodnost suština ove emisije. Ovo je jedina porodična emisija koja je muzički odlično odrađena. Svi su veoma kompetentni u ovom takmičenju. Podelili su svoje priče i pružili život na tacni, zato je i ova emisija dobra, jer je istinita“, ispričala je voditeljka, kao prenosi „Blic“.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih voditeljki u Srbiji