in

Dosta je ćutala, Mirjana OTKRILA SVE DETALJE!

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Juče je održano još jedno ročište po tužbi Mirjane Antonović protiv pevača, za kog tvrdi da je otac njenog sina, a na nekom od narednih će o aferi pričati i folk zvezda

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, i njen sin Devin juče su tri i po sata davali iskaz u Palati pravde, gde se poslednjih osam godina dokazuje očinstvo slavnog pevača. Oni su zbog suđenja pre nekoliko dana došli iz Amerike.

Očekuje pobedu

Antonovićeva je neposredno pred ulazak u sudnicu u kratkom razgovoru istakla da se nada pozitivnom ishodu.

– Očekujem pobedu i znam da se Miroslav neće pojaviti danas. Samo želim da se ova agonija što pre završi – rekla je Mirjana.

Miroslavljev sin Devin nije želeo da govori o detaljima slučaja.

– Ovo je katastrofa. Previše traje i ne znam šta bih rekao kako se osećam. Napeto je i neverovatno šta se dešava – rekao je Devin.

– Kako Devinu može biti kada dolazi ovde da bi se sudio sa ocem i ostavlja sve obaveze? Nadamo se najboljem, jer je istina na našoj strani, ali sve previše traje – istakla je nervozna Mirjana.

Mirjana Antonović
foto: facebookscreen

Nije se pojavio

Miroslav se nije pojavio na suđenju u Palati pravde, a Mirjanin advokat naglasio je da su svedoci ključni.

– Sud će doneti odluku, a da li će biti u našu korist, to ne znam unapred. Očekujem da se postupak završi i sud donese presudu. Miroslav ne treba da se pojavi ukoliko ne želi, on neće dati DNK, ali postoje svedoci koji su bili prisutni tokom njihove veze – rekao je on.

Kurir je došao do saznanja da će jedan od tih ključnih svedoka biti i Lepa Brena, koja se decenijama druži s Mirjanom i upućena je u sve detalje veze i odnosa svoje bliske prijateljice i pevača. To je za naš list potvrdila Antonovićeva.

– Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svedocima, među kojima je naša draga Brena.

Miroslav Ilić
foto: Printscreen, Zorana Jevtić

Inače, Mira je još ranije pričala o odnosu Brene i Ilića.

– Brena je ćutala i trpela Miroslava godinama, kako je non-stop pljuvao po njoj, a znao je da ona štiti njegovo dete.

Mira je svojevremeno ispričala da je Ilićeva supruga Gordana glavni krivac što se on posvađao s Brenom i Sašom Popovićem.

– Gordana je oterala sve ljude od njega, posebno nije volela Brenu i Sašu, jer su se družili sa mnom. Ubedila ga je čak da je Brena krišom htela da uzme čašu iz koje je pio za DNK analizu.

(Espreso/Kurir)