in

Đorđe David o učesniku “Zvezda Granda” koji je pozivao na klanje Srba

Đorđe David o učesniku “Zvezda Granda” koji je pozivao na klanje Srba

Evo šta kaže o novom takmičaru “Zvezda Granda”.

U prethodnoj epizodi „Zvezda Granda“ koja se emitovala u subotu na TV Pink pojavio se Semir Džanković koji je izazvao burne reakcije žirija ali i publike.

Pomenuti pevač se 2015. takmičio u rijaliti programu „Farma“ iz kog je diskvalifikovan zbog govora mržnje, a u kom je takođe i prevario svoju suprugu sa pevačicom Gabrijelom Pejčev.

Ekipa portala Nova.rs je srela Đorđa Davida na konferenciji za novinare povodom „54 praznika mimoze“, te smo iskoristili priliku da ga pitamo šta sada misli o Semiru Džankoviću nakon što su se reakcije stišale.

Semir Džanković Foto: Grand

„Ja ne gledam rijalitije, to je prva stvar, to me fundamentalno ne interesuje, a i da me zanima nemam vremena. Jedino što mogu da kažem da će YountMedia koja vodi računa o svemu zajedno sa Popovićem doneti odluku šta će da se dešava i kako će da se dešava. Ja sam tu da se bavim njima u pevačkom smislu, a da li su oni zaista napravili neki prekršaj od pre ili ne smatram da to treba produkcija da odluči. Ja zastupam neki drugi stav, srpske pasoše imaju ozbiljni zlotvori koji su privatno napravili ozbiljne stvari i u političkom i u ekonomskom smislu, ako ti ljudi mogu da imaju između ostalog pasoša i sprski, ako neko to uradi treba mu pogledati kroz prste, on je to uradio pre deset godina a mi u nazad ne možemo da idemo. Postoje takmičari kojima je doživotno zabranjen ulazak u „Zvezde Granda“. Batina uvek ima dva kraja i to morate da znate, dobro treba istražiti svaku priču pre nego što se odluka donese.“

 

 

*****

BONUS VIDEO: Đorđe David laje na Viki, Saša Popović spava na bini: Haos u Zvezdama Granda