in

Dokaz isplivao na DRUŠTVENOJ MREŽI!

Nikolina Pišek, Foto: Instagram printscreen

Harizmatična voditeljka Nikolina Pišek i njen suprug, istoričar umetnosti i biznismen Vidoje Ristović, obeležili su juče osam godina braka. Budući da se o detaljima njihovog braka ne zna mnogo, voditeljka je svojim komentarom uz fotografiju iznenadila mnoge.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić

Tog 3. septembra 2013. godine mediji su danima pisali o luksuznoj svadbi koja se održala u Monaku.

Hrvatska voditeljka i srpski istoričar umetnosti za svojih 70 zvanica platili su dolazak i trodnevni boravak u luksuznom hotelu. Mlada je nosila venčanicu američke modne kreatorke Minik Lilije, a ruku joj je krasio verenički prsten “Cartier” optočen brilijantima.

Privatnim avionom, mladenci su nekoliko dana ranije otputovali u Italiju kako bi kupili venčanicu koju je Nikolina nosila na njen najsrećniji dan u životu.

Mladoženjin kum bio je biznismen Miša Beko.

Nikolina Pišek
foto: printscreen

Posle nešto više od godinu dana braka, Nikolina i Vidoje dobili su, u decembru 2014, ćerku Unu Sofiju. Voditeljka ima i ćerku Hanu iz prethodnog braka, a Vidoje ćerku Katarinu.

Vidoje je juče putem društvenih mreža čestitao svojoj supruzi godišnjicu, te je napisao:

– Sretna nam bila ljubavi – glasila je poruka ponosnog supruga, a onda je na iznenađenje mnogih Nikolina ostavila komentar u kom je poručila da želi da okonča brak.

– Ja bih razvod, pa žurku ponovo. I treba mi hitno nova haljina. Samo je dostava iz Njujorka malo upitna – glasio je komentar Nikoline Pišek.

Ubrzo je usledio Vidojev odgovor:

– I molim te, kumu nikako da menjaš.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)