in

DOK JEDNA ĆERKA TRAŽI ZAKONSKO UKLANJANJE PREZIMENA PIT

Ćerka slavnog holivudskog para, Breda Pita i Anđeline Džoli, Šajlo, zvanično je zatražila da se prezime “Pit” izbaci iz njenog prezimena u sudskim dokumentima koje je TMZ pribavio u četvrtak. U jeku tog skandala i informacije koja je odjeknula svetom, Anđelina uživa sa svojom drugom ćerkom, Vivijen, koja takođe odbija da koristi očevo prezime. 

U međuvremenu, u Los Anđelesu se održala dugo očekivana premijera filma “Reefer Madness: The Musical”, koja je privukla zvezde 30. maja 2024. Među poznatim ličnostima koje su prisustvovale bile su Anđelina Džoli, Kristen Bel i Niv Kembel. Džoli je sa sobom povela i svoju ćerku, Vivijen Džoli-Pit.

MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina i Vivijen sa Kristen Bel

Prisustvo ovih glumaca dalo je ton za ono što mnogi očekuju da će biti uzbudljiva trka za muzičku adaptaciju kultnog klasičnog filma.

Šajlo odlučila da se zakonski reši prezimena

S druge strane, ćerka Šajlo je podnela papirologiju za promenu prezimena na svoj 18. rođendan koji je bio u ponedeljak, 27. maja, i zatražila da njeno novo legalno ime bude Šajlo Džoli.

Ova odluka dolazi ubrzo nakon što su mediji otkrili da glumac (60) želi da popravi svoj “rasturen odnos” sa 18-godišnjakinjom.

Profimedia

Anđelina sa Šajlo

Prema pisanju medija, njegova druga deca: Vivijen, Zahara i Medoks – koje deli sa bivšom Anđelinom Džoli – takođe navodno ne koriste prezime Pitt, iako nisu podneli zahtev za legalnu promenu svojih imena.

Zahtev Šajlo Džoli Pit za promenu prezimena tek treba da bude odobren zbog podnošenja dokumenata samo nekoliko dana ranije na Dan sećanja.

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /