in

Dijeta Beverli Džonson

Beverli Džonson, Foto: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

Beverli Džonson nije krila da je bila zavisnik od narkotika tokom sedamdesetih godina nakon što je živela na šokantnoj dijeti.

Naime, manekenka koja pleni izgledom i kako je zakoračila u osmu deceniju ispričala je detalje o ranijim “pravilima” u modnoj industriji.

Uverili su nas da kokain ne izaziva zavisnost. Nismo znali da kokain izaziva zavisnost. Nekad su svi koristili droge, ali ta posebna droga za modele je korišćena jer nismo jeli – rekla je Beverli, pa se dalje prisetila:

Bivšoj manekenki droga, pirinač i jaja bili na meniju zbog dijete!
Bivšoj manekenki droga, pirinač i jaja bili na meniju zbog dijete!foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

– Sećam se da sam jela dva jajeta i činiju smeđeg pirinča nedeljno. Drhtala bih u taksiju i zaustavljala vozača jer sam morala da uzmem paketić M&M‘s bombona. Kada god dođeš na posao, čestitaju ti kako izgledaš, iako vidiš svoje kosti, kao što sam ih ja videla. To je bio okidač za uzbunu – šokirala je Džonsonova za People.

Ona je aktivna na sceni i dalje, pa vodi “one-woman show” pod nazivom “Beverly Johnson in Vogue”.

Ovde govori o svojoj manekenskoj i glumačkoj karijeri, porodici, svojim muškarcima i odrastanju u Bafalu, a odaje i počasti legendarnim ženama pre i posle nje.

Bonus video:


08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/Vladan Mišić/Prenela:M.Ć)