in

Digla ruke od ćerke, NE ZANIMA JE VIŠE!

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić staklom je prošle noći u Zadruzi 5 pokušala da iseče ruke, a njena majka Marija Kulić ističe da je više ne zanima ćerkino ponašanje, pošto je razlog za isto Lazar Čolić Zola.

– Nisam gledala, ne znam o čemu se radi. Sada čujem od vas. Ne znam šta je sa njom i ako smatra da treba sve to treba da radi zbog Zole, neka radi šta hoće, ne interesuje me više. Moj trud i trud cele moje porodice nisu uspeli, i sve to što smo joj pričali kako bi njoj bilo lakše, ništa od toga. Razumela bih da ona i zapreti produkciji i sve ovo što radi da radi, ali iz opravdanih razloga, ali zbog Zole šta će da radi, ne zanima me – rekla je Marija.

foto: Nemanja Nikolić

Na pitanje kakvo je zdravsteno stanje njoj i suprugu Siniši, otkrila je koji im je sledeći korak.

– 22. imam petsken (PET CT Skener, prim. aut.) u Sremskoj Kamenici, tog dana i suprug i ja idemo, pa ćemo videti… – kaže Kulićeva.

Inače, sinoć je Miljana napravila pravi haos u rijalitiju. Nakon drame koju je priredila, usledila je prava opasnost.

Kada je ostala sama, posegla je za staklom i moguće je da je imala nameru da sebi prereže vene. Pritom je sve vreme gledala u kameru, pa deluje da je samo htela da privuče pažnju da joj je teško.

Miljana Kulić
foto: Damir Dervišagić

Nekoliko sati pre toga, Kulićeva je očekivala da će svoju bivšu ljubav Zolu videti u rijalitiju, te se ponadala da će je i obnoviti.

Nišlijka je u nekoliko navrata tražila pažnju zadrugara, pa im je sve vreme govorila kako joj nije dobro. U jednom momentu ona je otišla u Rajski vrt gde je napravila dramu zbog Zole.

Kulićevoj su prilazili zadrugari i pokušavali da je smire, a MC Damiro je bio ubeđen da ona glumi sve vreme, što je Miljanu naljutilo još više pa je napravila još veću dramu, lomeći sve oko sebe, zbog čega je moralo da reaguje i obezbeđenje.

U galeriji u sredini teksta možete pogledati uznemirujuće fotografije (od 2. slike) u kojima Miljana želi da iseče vene, gledajući u kameru.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Telegraf)